Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΕΥΝΟΥΧΙΖΕΙ ΤΗ ΣΚΕΨΗ

Όσο επιμένουμε να συγκαλύπτουμε πίσω από τις απολύτως πραγματικές ευθύνες του ιμπεριαλισμού, την πραγματική φυσιογνωμία του ακραίου ισλαμισμού, ως επικίνδυνη πολιτική θρησκεία του μίσους, το τίμημα για τις κοινωνίες θα είναι βαρύτατο, γιατί ο εχθρός πια δε βρίσκεται προ των πυλών, αλλά φωλιάζει επικίνδυνα πίσω από τη διπλανή μας πόρτα...
 

γράφει ο REPORTO

Το αίμα των δολοφονημένων από τα κτήνη της τζιχάντ δεν πρόλαβε να παγώσει, και οι αμετανόητοι του νεοταξίτικου ουμανισμού, γι ακόμη μία φορά, αρνούνται να κοιτάξουν την αλήθεια κατάματα. Μα το χειρότερο δεν είναι αυτό…

Αυτό που πάνω απ όλα αηδιάζει, είναι η κονσερβαρισμένη ετοιμότητά τους να «ταξινομήσουν» πολιτικά την οργή, την έκρηξη της αγανάκτησης και τις αντιστάσεις των κοινωνιών που απειλούνται με την πιο ανήθικη και επικίνδυνη εισβολή του αιώνα.

Συνεχίζουν να το κάνουν ακόμη και σήμερα, που οι ηγέτες των ισλαμιστών φονιάδων... 
απειλούν απροκάλυπτα με αίμα και θάνατο τους λαούς της Ευρώπης. 

Ακροδεξιός λοιπόν όποιος τολμήσει να αντιδράσει με τρόπο και προτάσεις ξεκάθαρες απέναντι στο φονικό. Ακροδεξιός όποιος αρνηθεί να παραδώσει τη σκέψη του στην κουραδομηχανή της νεοταξίτικής και δήθεν προοδευτικής σοσιαλθολούρας.

Ε όχι τσουτσέκια... Αυτή τη χάρη δε θα σας την κάνουμε. Όσο εσείς βαλτωμένοι στην απεραντολογία και τη θολούρα σας, θα συνεχίζετε να πραδίδετε ατζέντα στο νεοναζισμό, εμείς θα επιμένουμε να διεκδικούμε αυτή την ατζέντα για λογαριασμό της αλήθειας, της πραγματικής ανθρωπιάς, της πραγματικής διεθνικής αλληλεγγύης, της διαχρονικότητας των ανθρωπίνων αξιών και της ίδιας της αγάπης για τη ζωή σε τελευταία ανάλυση, αρνούμενοι τον πρόστυχο συμψηφισμό των εγκλημάτων του Ιμπεριαλισμού με κείνα του Ισλαμοφασισμού και των τεράτων που εμπνέονται από μια πολιτική θρησκεία του μίσους, και δυστυχώς κυκλοφορούν ανεμπόδιστα ανάμεσά μας. Και θα το κάνουμε ξεβρακώνοντας την αλήθεια.

Δεν πρόκειται για πράξη αντεκδίκησης εκ μέρους τους, ούτε για μια κατ επίφαση έστω «νομιμοποιημένη» προσπάθειά τους να αντιδράσουν στην «ιμπεριαλιστική» εισβολή που κατά καιρούς έχουν δεχτεί οι χώρες τους. Μίσθαρνα τσιράκια των ιμπεριαλιστών υπήρξαν άλλωστε και οι ίδιοι. Γενίτσαροι , δολοφόνοι των ίδιων των συμπατριωτών τους υπήρξαν. Ας είμαστε λοιπόν καθαροί…
  • Πρόκειται για μια επίθεση μίσους, χορογραφημένη και ενορχηστρωμένη από μια θρησκεία που καθαγιάζει το μίσος και στοχοποιεί την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Να μη το πούμε ξεκάθαρα???
  • Πρόκειται για μια επίθεση της παραφροσύνης ενάντια στη λογική, μια επίθεση του σκοταδισμού απέναντι σε κάθε στοιχείο ανθρώπινης αξιοπρέπειας, για μια επίθεση του σκότους απέναντι σε κάθε αξία ανθρώπινη και πολιτισμική. Να μη το βροντοφωνάξουμε χωρίς περιστροφές???
Αν δεν τολμήσουμε να δώσουμε την πραγματική της ταυτότητα σε αυτή τη δολοφονική απειλή, θα συνεχίσουμε να ξεγελάμε τον εαυτό μας με την αυταπάτη πως τα φαινόμενο θα καταλαγιάσει, αν εμείς αρκεστούμε ν αναμασάμε φτηνά ιδεολογήματα, απεραντολογώντας και μη καταλήγοντας πουθενά.

Οι κοινωνίες αφυπνίστηκαν ξαφνικά, και ήρθαν αντιμέτωπες με το δολοφονικό εφιάλτη. Συνειδητοποίησαν με τρόπο δραματικό, πως το σχέδιο των φονιάδων, δεν παρέμεινε σχέδιο χολυγουντιανής υπερπαραγωγής, αλλά πέρασε στα χέρια των εκτελεστών, που ανέλαβαν να το φέρουν σε πέρας με τον πιο δραματικό τρόπο.

Έχουν ταυτότητα αυτοί οι εκτελεστές???
Φυσικά έχουν. Είναι σάρκα από τη σάρκα της Ευρώπης. Και είναι τέτοια, γιατί κάποιοι φρόντισαν να μετατρέψουν σταδιακά σε "σάρκα της Ευρώπης", το επικίνδυνο καρκίνωμα της λαθρομετανάστευσης, που χρησιμοποιεί ως πρώτης τάξεως εργαλείο εισοδισμού ο ισλαμοφασισμός και οι αποφασισμένοι ηγέτες του.

Δούρειος ίππος σ αυτό το επικίνδυνο καρκίνωμα, υπήρξε η νεοταξίτικη λογική των «ανοικτών κοινωνιών», ο νεοταξίτικος ουμανισμός που πρόθυμα ενστερνίστηκαν τα «προοδευτικά» κόμματα, πνιγμένα μέσα στα βαλτόνερα του ιδεολογήματος του δήθεν «διεθνισμού» τους.

Και σήμερα, οι ίδιοι οι κήρυκες αυτής της επικίνδυνης αθλιότητας, αναλώνονται σε μια απέλπιδα προσπάθεια να αναμασούν τα αυτονόητα, αρνούμενοι όμως πεισματικά να μπουν στην ουσία των ενδεδειγμένων απαντήσεων που οφείλουν άμεσα να δοθούν.

Όχι κύριοι… Δεν ανακαλύπτετε την πυρίτιδα θυμίζοντάς μας ότι οι ηγέτες του ισλαμοφασισμού, υπήρξαν στο παρελθόν, τα καλά παιδιά των Αμερικανών για την προώθηση των γεωπολιτικών στρατηγικών τους.

Επίσης κύριοι… Δεν ανακαλύπτετε την πυρίτιδα επισημαίνοντας τους «φόβους σας», πως τα δραματικά γεγονότα που εκτυλίσσονται στην Ευρώπη, θα τροφοδοτήσουν με υλικό την ατζέντα του μίσους στις νεοναζιστικές οργανώσεις.
  • Οι Αμερικανοί κύριοι έκαναν τη δουλειά τους. Είχαν τη δύναμη να την κάνουν ακόμη και με αυτόν τον τρόπο αφού κανείς δε τους εμπόδισε να το επιτύχουν.  Αν και εδώ που τα λέμε, αν τα πράγματα ήταν τόσο υπεραπλουστευμένα, δε θα ήταν και τόσο εύκολο να βρει η πολιτική θρησκεία του μίσους τόσο μαζικά αποφασισμένους μαχητές, ακόμη και στις πρώην Σοβιετικές Δημοκρατίες.
  • Ποιοι και γιατί όμως προσπαθούν να πείσουν τις κοινωνίες, πως τα δημοκρατικά και ουμανιστικά τους χαρακτηριστικά τις υποχρεώνουν να αυταπατώνται ότι ενσωματώνουν στις τάξεις τους τα απόνερα μιας πολιτικής θρησκείας του θανάτου, με μηδενική μεταναστευτική πολιτική, με μηδενικές πολιτισμικές και άλλες ανασχέσεις, με ανύπαρκτη αποφασιστικότητα  να τσακίσουν τους φορείς της πολιτικής θρησκείας του μίσους???
  • Ποιος σας είπε πως τα επίπλαστα ιδεολογήματα, μηχανιστικά μεταφερόμενα από μια άλλη εποχή, είναι δυνατόν να αντιπαρατεθούν βρώμικες ψυχές κυριευμένες από την πολιτική θρησκεία του μίσους, και να αντισταθμίσουν τις ολέθριες συνέπειες από την παρουσία αρρωστημένων φονιάδων μέσα στις κοινωνίες μας, που αγαπούν το θάνατο και δηλώνουν αποφασισμένοι να πεθάνουν ως μάρτυρες, περιμένοντας να δουν μουνί στην κόλαση, αφού δεν κατάφεραν να το δουν στη ζωή???
  • Κι από πού και ως πού συνιστά βαρυσήμαντη ανακάλυψη, πως οι νεοναζί θ αξιοποιήσουν με τον τρόπο του τη δυναμική του μίσους, για τις εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο??? Αυτό δε έκαναν??? Λογικό δεν είναι να το κάνουν από τη στιγμή που διαθέτουν πολιτική υπόσταση και από τη στιγμή που τους προσφέρεται έτοιμη ατζέντα???
Πως απαντά το δημοκρατικό κίνημα στην προσπάθειά του να ξεδοντιάσει την ατζέντα των νεοναζί???
  • Θα απορρίψει τη νεοταξίτικη θεωρία των «ανοικτών κοινωνιών» ή θα συνεχίσει να τη νομιμοποιεί με την ψευδεπίγραφη μάσκα του «ουμανισμού και της δημοκρατίας»???
  • Θα αποφασίσει πως η ανάγκη ύπαρξης μεταναστευτικής πολιτικής – έστω και ως «κακό» – είναι απόλυτα αναγκαίο κακό, ή θα συνεχίσει να αμπελοφιλοσοφεί αναμασώντας ιδεολογήματα με τα οποία γελούν και οι κότες, και μαζί μ αυτές γελούν οι χορογράφοι του ισλαμοφασισμού, αλλά και η μπίζνα τη σωματεμπορίας???
  • Θα αποφασίσει πως αναγκαία στοιχεία της μεταναστευτικής πολιτικής, δε μπορεί παρά να είναι α) Η πολιτισμική της ταυτότητα και φυσιογνωμία και β) η άμεση ανάκληση κάθε κεκτημένου, ώστε κανείς να μην αισθάνεται ότι έχει «δέσει το γάϊδαρό του» οριστικά???
  • Θα αντιμετωπιστεί ουσιαστικά ο ακραίο ισλαμισμός και οι χώρες που τον υποθάλπουν, ως πολιτική θρησκεία του μίσους, επικηρυγμένη και πλήρως απομονωμένη από τον υπόλοιπο κόσμο???
  • Θα επανεξεταστεί και θα αυστηροποιηθεί ουσιαστικά το καθστώς που διέπει την ύπαρξη και λειτουργία τζαμιών σε ολόκληρη την Ευρώπή, ή θα συνεχίσουμε να βαυκαλιζόμαστε με «δημοκρατικά» ιδεολογήματα που μόνο γέλια αλλά και αγανάκτηση προκαλούν???
  • Θα απαιτηθεί να εγκαινιαστεί επιτέλους μια διαδικασία μαζικών ανακλήσεων ιθαγενειών αλλά και μαζικών απελάσεων όσων με τον ένα η τον άλλο τρόπο έχουν εμπλακεί με δραστηριότητες (ακόμη και παράπλευρες) ύποπτων μηχανισμών και φονταμενταλιστικών οργανώσεων???
  • Θα θέσει κανείς επί τάπητος το θέμα των επικίνδυνων θυλάκων της Βοσνίας και του Κοσσόβου, των αμφιλεγόμενων χειρισμών της Αλβανίας, και να υπάρξουν σοβαρές πρωτοβουλίες και δράσεις για την επόμενη μέρα???
  • Θα θέσουμε επιτέλους επί τάπητος εδώ, στον τόπο μας το μέγα ζήτημα του τουρκικού προξενείου που έχει καταντήσει γιάφκα τουρκοναζί και πρακτόρων που απειλούν ευθέως την εθνική μας κυριαρχία στην ευρύτερη περιοχή???
Όλα τα παραπάνω, προφανώς και δεν εξαντλούν το πρόβλημα, Συνιστούν πάντως ένα τολμηρό όσο και αναγκαίο βήμα για την ουσιαστική αντιμετώπισή του.

Το βέβαιο είναι πάντως πως όσο επιμένουμε να συγκαλύπτουμε πίσω από τις απολύτως πραγματικές ευθύνες του ιμπεριαλισμού, την πραγματική φυσιογνωμία του ακραίου ισλαμισμού, ως επικίνδυνη πολιτική θρησκεία του μίσους, το τίμημα για τις κοινωνίες θα είναι βαρύτατο, γιατί ο εχθρός πια δε βρίσκεται προ των πυλών, αλλά φωλιάζει επικίνδυνα πίσω από τη διπλανή μας πόρτα.

Κι αυτός ο εχθρός δεν παλεύεται παρά μονάχα με ασυμβίβαστη αποφασιστικότητα. Οι δυνάμεις που αγαπούν τη ζωή, δε μπορούν να τρομάξουν με ιδεολογήματα και με επίθεση ανοχής, τους κανιβάλους που πεθαίνουν πανηγυρίζοντας, και είναι αποφασισμένοι να μετατρέψουν σε κόλαση την Ευρώπη.

Κάθε ανοχή λοιπόν σ αυτό τον εφιάλτη θα πρέπει να τσακιστεί άμεσα. Όπως άμεσο και αποφασιστικό θα πρέπει να είναι και το τσάκισμα των κοινωνικών του εφεδρειών που επιχειρούν να αλώσουν τις κοινωνίες της Ευρώπης.

Τα υποτιθέμενα «αντιρατσιστικά» παραληρήματα, και τα αποτελέσματά τους, σήμερα τα βιώνει με πόνο και θάνατο ο Γαλλικός λαός. Αύριο ποιος έχει σειρά???

Για να πάρει το πάνω χέρι η ζωή, έχουμε χρέος να αποδράσουμε σήμερα από τα νεοταξίτικης έμπνευσης και  κοπής «αντιρατσιστικά» παραληρήματα  που λιπαίνουν τη μηχανή του θανάτου.

"ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom