Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015

Με εκατοντάδες προβλήματα η Πρωτοχρονιά στο λεκανοπέδιο Ιωαννίνων (φωτο και βίντεο)

"Παγοδρόμια" και "ποτάμια" οι δρόμοι στα Γιάννενα!!!
Χωρίς νερό και ρεύμα πολλές περιοχές των Ιωαννίνων!!

Κακό ποδαρικό έκανε στην πόλη των Ιωαννίνων αλλά και ευρύτερα στο λεκανοπέδιο της περιοχής το 2015, καθώς η επόμενη ημέρα της θεομηνίας βρήκε την πρωτεύουσα της Ηπείρου να μετρά τις πληγές της.

Τα προβλήματα παραμένουν πολλά και θα απαιτηθούν αρκετές ημέρες μέχρις ότου αποκατασταθεί πλήρως η ηρεμία και οι πολλές ζημιές στους δρόμους, τις υποδομές αλλά και τις περιουσίες των πολιτών.
Τα συνεργεία δουλεύουν νυχθημερόν και οι πολίτες με προσωπική εργασία προσπαθούν να
επουλώσουν τις αμέτρητες πληγές στα Γιάννενα. Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε...

Μέχρι και αυτή την ώρα, τα συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιωαννίνων δουλεύουν ακατάπαυτσα,προκειμένου να κόψουν και ν' απομακρύνουν όλα τα δέντρα που ξεριζώθηκαν κι έπεσαν σε διάφορες περιοχές του Λεκανοπέδιου Ιωαννίνων.



Οι φωτογραφίες είναι από επιχείρηση κοπής δέντρων στo πάρκο που βρίσκεται στην περιοχή των
Λακκωμάτων και έχουν τραβηχτεί αό τον αναγνώστη μας Δημητρη Βάσσο.



Εικόνες βιβλικής καταστροφής στο Νησάκι της λίμνης των Ιωαννίνων!



Οι θυελλώδεις άνεμοι,παρέσυραν τα πάντα στο πέρασμά τους στο γραφικό νησάκι της λίμνης Παμβώτιδας,Πολλά δέντρα από το αλσύλλιο έχουν κυριολεκτικά ξεριζωθεί,ενώ ο οικισμός παρέμεινε χθες για αρκετή ώρα χωρίς ρεύμα.Αυτή την ώρα,ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Άρης Λιούμπος,καθώς και ο αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Παντελής Κολόκας,πραγματοποιούν μια
πρώτη καταγραφή των ζημιών.

"Παγοδρόμια" και "ποτάμια" οι δρόμοι στα Γιάννενα!!!



Ο έντονος κυματισμός της λίμνης Παμβώτιδας,από τους ισχυρούς ανέμους που σάρωναν όλη νύχτα την πρωτεύουσα της Ηπείρου, μετέτρεψε τους παραλίμνιους δρόμους σε μερικά σημεία σε παγοδρόμια και σε άλλα σημεία σε ποτάμια!!!

Όσοι οδηγοί δεν υπάκουαν στις συστάσεις των ανδρών της τροχαίας και προσπαθούσαν μέσω παραδρόμων να βρεθούν στη παραλίμνιο,είτε κόλλησαν τα αυτοκίνητα τους στον πάγο είτε τα μετέτρεψαν σε...αμφίβια!!!



Χωρίς νερό και ρεύμα πολλές περιοχές των Ιωαννίνων!!

Χωρίς νερό και ρεύμα,παραμένουν πολλές περιοχές των Ιωαννίνων!Οι βλάβες στο δίκτυο της ΔΕΗ είναι τόσο πολλές και τα συνεργία του ΔΕΔΗΕ,δουλεύουν ακατάπαυστα!!!Επί ποδός βρίσκονται και οι άνδρες της ΕΛΑΣ και της Πυροσβεστικής.Η νύχτα θα είναι πολύ δύσκολη...

Ολονύχτιος καταιγισμός κλήσεων,στο κέντρο επιχειρήσεων της αστυνομίας!!!

Σε επιφυλακή βρίσκονται από χθες οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. απ' άκρη σ' άκρη στο νομό Ιωαννίνων. Από νωρίς χθες το απόγευμα,που ξεκίνησε η θεομηνία,τους είδαμε να βρίσκονται επί ποδός εντός και εκτός Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων και να προσπαθούν να δώσουν λύση στους πολίτες απαλύνοντας τις συνέπειες των πρωτοφανών καταστροφών.

Το κέντρο επιχειρήσεων της αστυνομίας,δεν σταμάτησε όλη νύχτα να δέχεται κλήσεις για πτώσεις δέντρων,αντικειμένων,αλλά και από αγανακτισμένους πολίτες,που δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν με τις βλάβες της ΔΕΗ.

Η κάμερα του epirusgate,βρέθηκε χθες βράδυ,στο κέντρο επιχειρήσεων και ο επικεφαλής Μενέλαος Μάγκας,που ήταν μέχρι τα ξημερώματα σε υπηρεσία με τον κ. Μπουμπογιάννη,αναφέρθηκε στα προβλήματα που υπήρχαν μέχρι εκείνη την ώρα και ευχήθηκε στους πολίτες καλή χρονιά.



http://epirusgate.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom