Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο Μεσολόγγι(φωτο)

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, αναγνωρίζοντας την  «παρεμβατική δυναμική» της Άθλησης και της Δια Βίου Άσκησης στην ισόρροπη ψυχοκινητική ανάπτυξη του μαθητικού πληθυσμού της χώρας, θεσμοθέτησε (ενταγμένη στο ευρύτερο πλαίσιο του «Κοινωνικού Σχολείου») την Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού, την πρώτη Δευτέρα του Οκτωβρίου κάθε σχολικού έτους.
Η Πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού είχε  θεματικό άξονα: «Ρατσισμός και  Διαφορετικότητα, όλοι διαφορετικοί όλοι ίσοι».
Η ημέρα οργανώνεται και υλοποιείται με τη συνεργασία των μαθητών και των μαθητριών καθώς και των μαθητικών συμβουλίων του κάθε σχολείου. Οι κινητικές δράσεις εμπλουτίζονται και σχεδιάζονται με: Προβολή ταινιών, καλλιτεχνική-εικαστική-μουσική δημιουργία.
Ετσι και στο Μεσολόγγι σήμερα όλα τα σχολεία πήραν μέρος με διάφορες κινητικές δράσεις και κάποια απο τα σχολεία με τα πόδια ή με ποδήλατα έφτασαν στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου όπου κρατούσαν μπαλόνια με συνθήματα κατά της βίας και του ρατσισμού.
oxi stin via_messolonghi_onairnews 2oxi stin via_messolonghi_onairnews 3oxi stin via_messolonghi_onairnews 4oxi stin via_messolonghi_onairnews 5oxi stin via_messolonghi_onairnews 6
oxi stin via_messolonghi_onairnews 7oxi stin via_messolonghi_onairnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom