Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Στο γαμήλιο πάρτι της Ζωής Κωνσταντοπούλου και η Ραχήλ Μακρή που... "θα στηρίξει με κάθε τρόπο τον ΣΥΡΙΖΑ"!

Ο Πάνος  Καμμένος που πρόσφατα "πλησίασε" το ΣΥΡΙΖΑ το ξέρει;

Η κυρία Ραχήλ Μακρή ήταν ανάμεσα στους βουλευτές που βρέθηκαν χτες το βράδυ στο μπαρ Koogoo στο Γκάζι, όπου η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο συζυγός της Απόστολος Μαντής έκαναν το γαμήλιο πάρτι τους και δέχτηκαν ευχές για το γάμο τους.

Το ζευγάρι ως γνωστόν παντρεύτηκε στις 27 Σεπτεμβρίου στην Αιδηψό και είχε εξαρχής δηλώσει πως θα έδινε δεξίωση για φίλους και συναδέλφους στην Αθήνα, αφού στον γάμο στην Αιδηψό ήταν προσκεκλημένοι μόνο συγγενείς και λίγοι φίλοι.

Έτσι, το βράδυ της Κυριακής, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και ο σύζυγός της δέχτηκαν τους φίλους τους στο γαμήλιο πάρτι που έκαναν στο Γκάζι κι ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν και η Ραχή Μακρή,πρόσφατα διαγραφείσα από τους ΑΝΕΛ του Πάνου Καμμένου,που μάλιστα ανέβασε και μια φωτογραφία στο twitter.

Κι ενώ τα σχόλια έδιναν κι έπαιρναν για την παρουσία της ανεξάρτητης πλέον Ραχήλ Μακρή στο πάρτι της Ζωής Κωνσταντοπούλου έσκασε μια δήλωσή της στην Ελευθεροτυπία:"Θα στηρίξω με κάθε τρόπο τον ΣΥΡΙΖΑ"!

«Θα στηρίξω με κάθε τρόπο τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα γιατί θεωρώ ότι στις εκλογές πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να έχει καθαρή λαϊκή εντολή και αυτοδυναμία να κυβερνήσει. Για να φύγουν η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ που κατέστρεψαν τη χώρα».

Τη δήλωση αυτή έκανε το βράδυ της Κυριακής στην «Ελευθεροτυπία» η βουλευτής Ραχήλ Μάκρη, που προσφάτως βρέθηκε εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων με απόφαση του προέδρου τους Πάνου Καμμένου.

Να θυμίσουμε ότι η Ραχήλ Μακρή μαζί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκαν πλάι πλάι στα κάγκελα της ΕΡΤ,στις διαδηλώσεις έξω από το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής όταν η συγκυβέρνηση είχε βάλει λουκέτο στη δημόσια τηλεόραση.

Για την ιστορία στο πάρτι παραβρέθηκαν επίσης από τη Ν.Δ. ο Πρ. Παυλόπουλος και η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζενμπεργκ, όπως και ο ευρωβουλευτής Ν. Μαριάς από τους ΑΝ.ΕΛ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom