Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

ΤΡΟΜΟΚΩΜΩΔΙΑΣ το ανάγνωσμα:Ψάχνουν πόρτα - πόρτα τη γιάφκα του Επαναστατικού Αγώνα - Απεργία πείνας και δίψας ξεκίνησε ο Αντώνης Σταμπούλος - Η Ρούπα μπαινόβγαινε στο διαμέρισμα της Καλλιφρονά


Ψάχνουν πόρτα - πόρτα τη γιάφκα του Επαναστατικού Αγώνα σε Κυψέλη και Γαλάτσι

- Αναζητούν αυτούς που αναρτούν τις ανακοινώσεις του Σταμπούλου στο internet 
- Γιατί οι αστυνομικοί συγκρίνουν τις δημοσιεύσεις με παλαιότερα κείμενα της Πόλας Ρούπα
- Πώς σχεδίαζαν να χτυπήσουν τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Β.Μαρινάκη

Πόρτα - πόρτα ολόκληρη η δύναμη της Αντιτρομοκρατικής ψάχνει για τη γιάφκα με το αυτοκίνητο βόμβα και τον οπλισμό του Επαναστατικού Αγώνα στην περιοχή του Γαλατσίου και της Κυψέλης.

Δεκάδες αστυνομικοί δίνουν μάχη με το χρόνο προκειμένου από τη μια να αφοπλίσουν την οργάνωση και από την άλλη να απενεργοποιήσουν το αυτοκίνητο βόμβα που θεωρούν βέβαιο ότι θα τοποθετούσαν τα μέλη της οργάνωσης προκειμένου να πλήξουν το στόχο τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο Επαναστατικός Αγώνας χρησιμοποιούσε πολλά διαμερίσματα και γκαράζ για γιάφκες και συνωμοτικά ραντεβού όμως ο χώρος που χρησιμοποιείται ως εργαστήριο για την κατασκευή βόμβας βρίσκεται κατά κύριο λόγο στην περιοχή του Γαλατσίου και της Κυψέλης και κατά δεύτερο στα Πατήσια.

Την ίδια ώρα στο μικροσκόπιο της Αντιτρομοκρατικής έχουν μπει οι δύο αναρτήσεις που φέρεται να έχει κάνει ο Αντώνης Σταμπούλος σε σαιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και του Μεταγωγών. Όλα δείχνουν πως ούτε ο ίδιος έκανε τις αναρτήσεις και πολύ περισσότερο να τις έγραψε. Έτσι, προσπαθούν να εντοπίσουν τον άνθρωπο που τις έγραψε και ανέβασε στο διαδίκτυο. Έτσι, προσπαθούν να συγκρίνουν κείμενα από προκηρύξεις του Επαναστατικού Αγώνα, κείμενα του Νίκου Μαζιώτη και κυρίως της Πόλας Ρούπα προκειμένου να δουν αν είναι το ίδιο χέρι και ποιος τελικά είναι ο συντάκτης. Παράλληλα εκτιμούν ότι μέσα από τα δύο κείμενα που ανέβηκαν, ο συντάκτης στέλνει μηνύματα σε δύο κατευθύνσεις. Τόσο προς “συντρόφους” να εξαφανιστούν και να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό, όσο να τρομοκρατήσει τους αυτόπτες μάρτυρες να μη μιλήσουν στην Αστυνομία.

Αξίζει να τονισθεί ότι αξιοποιώντας πληροφορίες αλλά και αποκωδικοποιώντας τις σημειώσεις του Σταμπούλου οι αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής είναι σε θέση να γνωρίζουν τι και πως σχεδίαζαν να κάνουν τα μέλη του Επαναστατικού Αγώνα.

Συγκεκριμένα:
Θα χτύπαγαν με αυτοκίνητο βόμβα που κατασκεύασαν με ασετιλίνη και φιάλες οξυγόνου τα γραφεία της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών στον Πειραιά που βρίσκονται δίπλα ακριβώς από τα γραφεία της εταιρείας του προέδρου του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη.
Πιθανότατα με ρουκέτα RPG ή καλάζνικοφ θα πραγματοποιούσαν μια παράλληλη επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στη λεωφόρο Συγγρού.

Στην επιχείρηση θα έπαιρναν μέρος ο Αντώνης Σταμπούλος ως επικεφαλής και δύο με τρία ακόμη μέλη ενώ υπήρχε και ομάδα υποστήριξης που εκτιμάται ότι αγγίζει τα 4 άτομα.
Μετά την επίθεση, η συνάντηση θα γινόταν στο Βύρωνα προκειμένου να βγουν αμέσως από τον πρώτο στενό κύκλο ερευνών της Αστυνομίας που θα έφθανε μέχρι το Καλλιμάρμαρο.
http://www.protothema.gr

Απεργία πείνας και δίψας ξεκίνησε ο Αντώνης Σταμπούλος

Απεργία πείνας και δίψας ξεκίνησε από τα ξημερώματα της Τρίτης ο συλληφθείς για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση Αντώνης Σταμπούλος, διαμαρτυρόμενος από το Τμήμα Μεταγωγών για το ενδεχόμενο μεταφοράς του σε φυλακή εκτός του Κορυδαλλού.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο-δήλωση που αναρτήθηκε με το όνομά του στο Indymedia, «παρά την εισαγγελική παραγγελία για μεταγωγή μου στις φυλακές Κορυδαλλού, το γεγονός ότι με έφεραν εδώ (σ.σ. Τμήμα Μεταγωγών) αποκαλύπτει ότι υπάρχει ισχυρή πίεση και προσπάθεια να με στείλουν σε κάποια άλλη μακρινή φυλακή».

Ο Αντώνης Σταμπούλος σημειώνει ότι επιχειρείται με τον τρόπο αυτόν η εξόντωση της οικογένειάς του «που θα αναγκάζεται να ταξιδεύει ώρες για να με δει», αλλά και για «δυσχέρανση του έργου της συνηγόρου».

«Δεν θα αφήσω την αλητεία της αντιτρομοκρατικής και των πολιτικών προϊστάμενων της να τσακίσει τους δικούς μου ανθρώπους» αναφέρει.

«Και γι’ αυτό πριν ακόμη μου αναγγείλουν πού θα με στείλουν, εγώ προειδοποιώ ότι δεν δέχομαι να πάω πουθενά αλλού εκτός από τον Κορυδαλλό, κοντά στην οικογένειά μου και τη συνήγορο. Δηλώνω λοιπόν ότι από τώρα ξεκινάω απεργία πείνας και δίψας! Κι από δω που είμαι προειδοποιώ, ότι δεν πρόκειται να με πάρουν παρά μόνο σηκωτό» σημειώνει.

Επιτίθεται, τέλος, στα μέσα ενημέρωσης για το κλίμα τρομολαγνείας που, όπως τονίζει, καλλιεργούν και χλευάζει τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζουν τα θέματα που σχετίζονται με τη σύλληψή του και τα ευρήματα που τον εμπλέκουν με τον Επαναστατικό Αγώνα και την τρομοκρατία.
Newsroom ΔΟΛ

Αποκαλυπτική μαρτυρία: Η Ρούπα μπαινόβγαινε στο διαμέρισμα της Καλλιφρονά

Τι δηλώνει γείτονας του Σταμπούλου

Μία συγκλονιστική μαρτυρία έρχεται να δώσει επιπλέον πληροφορίες για όλα όσα συνέβαιναν τους τελευταίους μήνες στο διαμέρισμα του δεύτερου ορόφου της οδού Καλλιφρονά 13 που νοίκιαζε ο Σταμπούλος στην Κυψέλη και ανακάλυψαν οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής πριν λίγα εικοσιτετράωρα.

Ο κ. Γιάννης ο οποίος διατηρεί κατάστημα με επιδιορθώσεις επίπλων ακριβώς δίπλα στην πολυκατοικία όπου εντοπίστηκε το διαμέρισμα μιλά στο protothema.gr για όλα όσα παρατηρούσε να συμβαίνουν εκεί το τελευταίο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα από τον Ιούλιο που νοικιάστηκε το διαμέρισμα.

Σύμφωνα με όσα λέει ο κ. Γιάννης, ο άνθρωπος που έμενε εκεί ήταν ένας απλός καθημερινός και γλυκομίλητος άντρας ο οποίος δεν είχε δώσει την παραμικρή αφορμή για οτιδήποτε. Εκείνο που τον εντυπωσίασε όμως ήταν η πρώτη φορά που είδε να περνά μπροστά από το μαγαζί του και να ανεβαίνει στο διαμέρισμα η Ρούπα με το παιδί της.

«Ήταν καμουφλαρισμένη», θα πει ο κ. Γιάννης προσθέτοντας ότι η Ρούπα «φορούσε μαύρα γυαλιά και μαντήλι στο κεφάλι της».

Ο κ. Γιάννης θα σημειώσει ότι την είδε να επισκέπτεται το διαμέρισμα για παραπάνω από τρεις φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Δείτε ΕΔΩ φωτο και βίντεο με δηλώσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom