Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Απίστευτα πράγματα στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου! Περικοπές,περικοπές,περικοπές... κι εκτροπή του 166 στην Πάτρα...

...Μετά την κατακραυγή το επανέφεραν στα... Επείγοντα,ενώ οι περικοπές παραμένουν για λόγους οικονομίας

Κατόπιν εντολής κλείνει το τηλεφωνικό κέντρο στο νοσοκομείο Μεσολογγίου!

Μάθαμε (χτες 2/10) από εργαζόμενους του νοσοκομείου ότι ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μεσολογγίου κ. Κυριακόπουλος έδωσε εντολή για παύση της βραδινής βάρδιας τραυματιοφορέα στο Κέντρο υγείας Αιτωλικού,παύση νοσηλεύτριας στο κέντρο υγείας Άνω Χώρας,αλλαγή του ωραρίου στο ακτινολογικό με ότι αυτό συνεπάγεται και κλείσιμο του τηλεφωνικού κέντρου!

Όλες οι παραπάνω αποφάσεις γίνονται για οικονομία στην λειτουργία του νοσοκομείου!Το πιο σοβαρό είναι το κλείσιμο του τηλεφωνικού κέντρου.

Αυτό που ακούστηκε είναι ότι θα μεταφερθεί η τηλεφωνική γραμμή στα επείγοντα και όποιος είναι βάρδια θα απαντάει.

Πως θα απαντήσει όμως κάποιος ο οποίος μπορεί να βρίσκεται στο θάλαμο με επείγον περιστατικό ή όπως χθες ,που στα επείγοντα την ώρα που μεταφέρθηκαν οι δυο τραυματίες απο το τροχαίο και όλοι,τραυματιοφορείς,νοσοκόμοι, γιατροί έτρεχαν να προσφέρουν βοήθειες στους δυο βαριά τραυματίες?

Ακούστηκε αλλά δεν επιβεβαιώνεται οτι θα γίνει εκτροπή της τηλεφωνικής γραμμής στο νοσοκομείο Αγρινίου ή Πατρών.Κάτι το οποίο θεωρούμε οτι δεν είναι αληθές γιατί τότε μέχρι να έρθει βοήθεια απο Αγρίνιο ή Πάτρα δυστυχώς θα είναι αργά για τον ασθενή.Όπως φυσικό και επόμενο θα είναι αργά και για κάποιον που χρειάζεται ιατρική βοήθεια και δεν απαντάει κανείς στο τηλέφωνο γιατί απλά θα προσφέρει πρώτες βοήθειες σε ασθενή.

Η μη λειτουργία του τηλεφωνικού κέντρου στο νοσοκομείο Μεσολογγίου εγκυμονεί κινδύνους για την ζωή των κατοίκων μιας και όταν θα πάρει τηλέφωνο κάποιος σε νοσοκομείο καλεί μόνο όταν συνάνθρωπος μας κινδυνεύει η ζωή του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Μεσολογγίου αύριο θα ενημερώσουν για τις εξελίξεις την εισαγγελία.

Εκτροπή του αριθμού 166 απο το νοσοκομείο Μεσολογγίου στην Πάτρα!

Σας ενημερώσαμε σήμερα (2/10) ότι κατόπιν εντολής του διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου κ.Κυριακόπουλου θα κλείσει το τηλεφωνικό κέντρο στο νοσοκομείο Μεσολογίου.

Σας είχαμε πει οτι ακούσαμε οτι συζητήθηκε οτι θα γίνει εκτροπή της τηλεφωνικής γραμμής στο νοσοκομείο Αγρινίου ή Πατρών.Δεν το πιστεύαμε και όμως έγινε!

Αν είστε κάτοικος Μεσολογγίου και καλέσετε τώρα το 166 θα το σηκώσουν στο ΕΚΑΒ στην Πάτρα!

Αυτό σημαίνει απλά οτι αν χρειάζεστε άμεση βοήθεια ιατρική θα καλέσετε το 166 θα απαντήσουν απο την Πάτρα ή οποία με την σειρά της θα κινήσει διαδικασίες ώστε να βρεθεί ασθενοφόρο για να σας παράσχει βοήθεια!Πολύτιμος χρόνος που θα στοιχίσει σίγουρα ανθρώπινες ζωές δίχως φυσικά να φταίνε οι άνθρωποι του νοσοκομείου ή του ΕΚΑΒ.

Θυμίζουμε οτι ο κ.Κυριακόπουλος επικαλέστηκε οικονομικούς λόγους για τις περικοπές που έδωσε εντολή.

Αλήθεια ο αριθμός 166 δεν ανήκει στο νοσοκομείο Μεσολογγίου αλλά στο κέντρο του ΕΚΑΒ.Με ποιο δικαίωμα ο ο κ.Κυριακόπουλος το έκανε εκτροπή?

Υ.Γ.:Καλέσαμε το 166 και βγήκε το κέντρο του ΕΚΑΒ στην Πάτρα πριν απο λίγο εμείς για να το ακούσουμε με τα αυτιά μας

Μετά την δημοσίευση του Onairnews ξαναγύρισαν τον αριθμό 166 στο νοσοκομείο Μεσολογγίου

Χθές το βράδυ μετά την δημοσίευση για την εκτροπή του αριθμού 166 απο το νοσοκομείο Μεσολογγίου στο κέντρο του ΕΚΑΒ στην Πάτρα τοποθετήθηκε μια τηλεφωνική συσκευή στα επείγοντα και γύρισαν πάλι τον αριθμό 166 ώστε να χτυπάει πάλι στο νοσοκομείο Μεσολογγίου.

Το πρόβλημα όμως παραμένει γιατί η νοσηλεύτρια που βρίσκεται στα επείγοντα δεν μπορεί να εκτελεί χρέη τηλεφωνητή την στιγμή που δουλειά της είναι να παρέχει ιατρική φροντίδα σε ασθενείς.Πάντως όπως μας είπαν αναγνώστες μας χθές το βράδυ δεν δούλευε η τηλεφωνική γραμμή του τηλεφωνικού κέντρου.

Για την τηλεφωνική γραμμή 166 όταν έγινε εκτροπή έχουμε προσωπική εμπειρία αφού καλέσαμε να επιβεβαιώσουμε οτι είχε γίνει εκτροπή στην Πάτρα.Αν κάποιος θέλει μπορεί άνετα να μάθει μιας και οι τηλεφωνικές κλήσεις προς το ΕΚΑΒ καταγράφονται.

Δείτε τις αποφάσεις του διοικητή του νοσοκομείου Μεσολογγίου κ.Κυριακόπουλου για τις περικοπές.

Δείτε όλες τις αποφάσεις περικοπών του διοικητή του Νοσοκομείου Μεσολογγίου
http://www.onairnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom