Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Ρε μπας και ζούνε σ' άλλη χώρα; Δεν μπορεί ο Γιωργάκης κι αυτοί που τον χειροκροτάνε να ζουν στην Ελλάδα


Οχι δεν γίνεται αυτοί και μεις να ζούμε στην ίδια χώρα!
Δεν μπορεί αυτά που ξεστομίζει ο Γιωργάκης τώρα στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ να τα αποδέχονται οι χειροκροτητές "σύντροφοι".
Δεν ξέρουμε αν ο Γιωργάκης καταλαβαίνει αυτά που διαβάζει αλλά αυτοί που τον ακούνε σίγουρα τα καταλαβαίνουν.Κι όμως χειροκροτούν χωρίς ίχνος τσίπας το χασάπη της Ελλάδας!
Μόλις προχτές η ίδια η δικιά τους ΕΛΣΤΑΤ μιλάει επίσημα για ένα εκατομμύριο ανέργους κι ο ίδιος ο Παπαδήμος μίλησε για μισθούς πείνας (τους οποίους θα επιβάλει με "τσαμπουκά") κι όμως αυτός μιλάει για επιτεύγματα.Εσωσε τη χώρα λέει από τη χρεοκοπία,έπιασε τους φοροφυγάδες,επέβαλε τη διαφάνεια-διαύγεια  παντού αλλά τον έφαγαν οι συντεχνίες,τα ΜΜΕ και τα συμφέροντα!!!!
Γειασάν του μάγκα που του τα 'γραψε!
Μεγαλύτερη ξεφτίλα δεν θα μπορούσε να υπάρξει!
Αντε καληνύχτα χειροκροτητές της πλάκας και μην απορείτε γιατί σας την πέφτουν σε κάθε σας βήμα οι αγανακτισμένοι πολίτες.
Τρανή απόδειξη ότι ο Γιωργάκης λέει π@π@ριές ο Πάγκαλος που διαβάζει εφημερίδα,κάποιοι που κοιμούνται και κάποιοι άλλοι που... ξύνονται!

2 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Δημήτρη μου δεν έχεις δίκιο.
Ένα μικρό ατυχηματάκι με κράτησε στο κρεβάτι και την πρακολούθησα όλη την συνέντευξη.
Όσα χρόνια παρακολουθώ παρόμοια show δεν θυμάμαι ποτέ τόση παγωνιά σε μια κατάμεστη αίθουσα απέαντι σ' ένα αρχηγό κόματος. Τα χειοροκροτήματα μετρημένα στα δάκτυλα.Όλοι δε κοιτάζονταν μεταξύ τους. Κάποιοι γύριζαν πίσω τους να ελέγξουν την κατάσταση. Μα τω Θεώ τον λυπήθηκα για την θλιβερή εικόνα του ανδρός και τα λεγόμενά του αλλά και για την σιωπηλή αλλά εύγλωτη απαξίωση που ήταν ολοφάνερη εκ μέρους των συνεργατών και συντρόφων του που πριν λίγο καιρό εξυμνούσαν το έργο του και διεκδικούσαν μέρισμα από την δόξα του. Αυτό κι αν είναι ξευτίλα...

Καληνύχτα Δημήτρη μου.

zeidoron dtsoukas είπε...

Λυγερή μου παγωνιά ναι,νωθρότητα ναι,προσπάθεια κάποιων για απαγκίστρωση ναι αλλά το χειροκρότημα έπεσε και μάλιστα ούτε μία ούτε δύο φορές!Μπορείς να μου πεις τι χειροκροτούσαν;Τι απ' όσα είπε είχε σχέση με αυτά που βιώνουμε όλοι στην καθημερινότητά μας;

Τι έπαθες,πάλι λουμπάγκο;Περαστικά και να 'χεις μια όμορφη Κυριακή!

Read more: Go to TOP and Bottom