Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

Στο «Μουσείον της Πόλεως των Αθηνών - Ίδρυμα Βούρου-Ευταξία» η παραδοσιακή εφημερίδα «Ο Μικρός Ρωμηός»

Την παραδοσιακή εφημερίδα για την Αθήνα «Ο Μικρός Ρωμηός» ενέταξε στους κόλπους του το «Μουσείον της Πόλεως των Αθηνών – Ίδρυμα Βούρου Ευταξία» δημιουργώντας παράλληλα Τμήμα Αρχειακών Μελετών και Εκδόσεων. Σε περίοδο ιδιαίτερων συνθηκών ανοίγονται δίαυλοι επικοινωνίας –έντυποι και ηλεκτρονικοί– με το κοινό και δημιουργείται ένα νέο και άρτιο ερευνητικό κέντρο για την Αθήνα, στο Μουσείο, που είναι αφιερωμένο στην πρωτεύουσα του Ελληνικού κράτους....

Ήδη λειτουργεί ο ιστότοπος www.mikrosromios.gr, ο οποίος θα εμπλουτίζεται διαρκώς με θεματολογία ποικίλου ενδιαφέροντος, έχοντας στο επίκεντρο το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της ελληνικής πρωτεύουσας. Η εφημερίδα διατηρώντας το έμψυχο δυναμικό της θα εξακολουθήσει τη μηνιαία έκδοση και αποστολή της, ενώ οι ενδιαφερόμενοι θα τη βρίσκουν και σε κεντρικά σημεία διανομής.

«Ο Μικρός Ρωμηός», συμπληρώνοντας 125 χρόνια εκδοτικής παρουσίας, θα συνεχίσει να αποτελεί πηγή πληροφοριών για τη διαχρονική εξέλιξη της αττικής γης, αλλά και την καθημερινότητα, τη λειτουργία και την εικόνα της Πόλεως των Αθηνών. Ταυτοχρόνως τίθεται στη διάθεση του κοινού και των ερευνητών σημαντικότατος όγκος τεκμηρίων και πληροφοριών ώστε να προκαλείται γόνιμος διάλογος και έγκυρος προβληματισμός.

Στοιχεία Επικοινωνίας:

Μουσείον της Πόλεως των Αθηνών - Ίδρυμα Βούρου-Ευταξία
Τμήμα Αρχειακών Μελετών και Εκδόσεων
Παρνασσού 2 -Αθήνα 10561 - Τηλ.:210 3231397

Υπεύθυνος: Ελευθέριος Γ. Σκιαδάς
Ακάμαντος 2 - Αθήνα - 11851 -Τηλ.: 210 3426833
e-mail: info@mikros-romios.gr
www.mikros-romios.gr

1 σχόλιο:

gitsanas είπε...

Εκπληκτικό!!!
Δεν το 'ξερα.
Ευχαριστώ Δημήτρη.
Την καληνύχτα μου!!!

Read more: Go to TOP and Bottom