Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! Αυξάνουν κρυφά τα τιμολόγια της ΔΕΗ και μας ειρωνεύονται κι από πάνω


Οι αυξήσεις που ανακοινώθηκαν είναι οι φανερές! Όμως επειδή ζούμε στην Ελλάδα πάντα κάτι θα υπάρχει κάτω από το τραπέζι…

Αυξήσεις φωτιά κρύβουν τα τιμολόγια της ΔΕΗ για το νέο έτος από 9% έως 12,1%, αλλά σε αυτές τις αυξήσεις πρέπει οι πολίτες να προσθέσουν και το ειδικό τέλος για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειες που φτάνει το +3%.

Άρα οι τελικές αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα για ένα νοικοκυριό ξεκινούν ουσιαστικά από 12% και φτάνουν το 15,1%.

Με βάση τα παραπάνω ποσοστά η ετήσια επιβάρυνση για ένα νοικοκυριό που καταναλώνει 1400 Kwh είναι 52 ευρώ, ενώ για τις μεγάλες καταναλώσεις από 2000 έως 3000 Kwh η αύξηση φτάνει τα 78 ευρώ το χρόνο.

Ρε μας κοροϊδεύετε; Πείτε το ξεκάθαρα για να ξέρουμε! Γιατί κάνετε τις «κότες»; Μη φοβάστε! Όλους θα σας κυνηγήσει ο λαός, μηδενός εξαιρουμένου! Έχει και το θράσος η ΔΕΗ δια στόματος του υπευθύνου επικοινωνίας, κ. Στεριώτη να κάνει λόγο για όχι τόσο σημαντικές αυξήσεις…

Ε, αφού δεν τις θεωρείτε σημαντικές πληρώστε από μόνοι σας το έλλειμμα που έχετε δημιουργήσει στην επιχείρησή σας! Τον ελληνικό λαό αφήστε τον στην άκρη «κύριε» Στεργιώτη!

Αφού είστε τόσο γενναιόδωρος, ώστε οι αυξήσεις-φωτιά για τα ελληνικά νοικοκυριά, να φαίνονται σε σας σαν ψίχουλα… βάλτε εσείς τα λεφτά! Αλλιώς κλείστε το το μαγαζάκι!

Πέρα από αυτά που σημειώνονται στο ρεπορτάζ του prionokordela.gr να τονίσουμε ότι τουλάιστον ειρωνικά ακούστηκε η άποψη του κ. Στεριώτη που μίλησε στον Alpha για τις όχι και τόσο σημαντικές αυξήσεις.

Είπε ο κ. Στεριώτης:"... σύμφωνα με τους υπολογισμούς της ΔΕΗ οι αυξήσεις θα κοστίσουν σε ένα νοικοκυριό περίπου 0,20 ευρώ για ημερήσια κατανάλωση, δηλαδή θα στοιχίσει η αύξηση αυτή λιγότερο από δύο καφέδες ή δύο πακέτα τσιγάρα το μήνα"!

Και γιατί ρε μάγκα να μας κόψετε αυτή την ελάχιστη απόλαυση;Ποιος σε διόρισε αστυνόμο στα γούστα μας;Ασε που κάποιοι από μας ούτε καπνίζουν,ούτε πίνουν για να το γυρίσουμε και μεις στο καλαματιανό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom