Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Νεκρός ο σεσημασμένος κακοποιός που τραυμάτισε τον αστυνομικό στα Μέγαρα


Νεκρός είναι ο ληστής που τραυμάτισε τον αστυνομικό στα Μέγαρα απόψε λίγο πριν τις 10:00 μμ.
Ο ένοπλος δράστης,που κατ' αρχήν διέφυγε πεζός,εντοπίστηκε εκ νέου στην περιοχή της Πάχης Μεγάρων και μόλις αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς πυροβόλησε ξανά εναντίον τους.Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του.

Νωρίτερα στο ύψος της αερογέφυρας των Μεγάρων, στο ρεύμα προς την Αθήνα,δύο αστυνομικοί είχαν σταμάτησαν ως  ύποπτη  για τη ληστεία σε μίνι μάρκετ της Νέας Περάμου μία Alfa Romeo.

Ο οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο κι άνοιξε πυρ με Καλάσνικοφ προς τους αστυνομικούς οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά. Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε έχει διαμπερές τραύμα στον αστράγαλο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Θριάσιο νοσοκομείο.

Αρχικά ο δράστης τράπηκε σε φυγή πεζός, τραυματισμένος από τα πυρά των δύο αστυνομικών, ενώ η συνεργός του, ελληνικής υπηκοότητας, συνελήφθη άμεσα. Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, εντοπίστηκε πλησίον των γραμμών του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στην Πάχη Μεγάρων. Οταν αντελήφθη την παρουσία αστυνομικών, πυροβόλησε και πάλι εναντίον τους. Οι άνδρες της αστυνομίας ανταπέδωσαν τα πυρά με αποτέλεσμα ο δράστης να πέσει νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για το σεσημασμένο κακοποιό Διονύση Μαρόπουλο,41 ετών,η δε συνεπιβάτιδά του που συνελήφθη φέρεται ως εξαδέρφη του.

Διαβάστε εδώ την τραγική κατάληξη ενός άλλου συνεργάτη του σημερινού νεκρού κακοποιού 11 χρόνια πριν όταν έπεσαν σε μπλόκο αστυνομικών στην Κυψέλη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom