Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Κι όμως χειροκροτάνε τον παμμέγιστο Γιωργάκη

Εθνικό Συμβούλιο ΠΑΣΟΚ 14/1/2012


Θερμή υποδοχή από 5-6 άτομα κατά την άφιξη του μεγάλου στο συνέδριο του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ


Εδώ όμως μέσα στην αίθουσα χειροκροτάνε τον παμμέγιστο αρχηγό,όχι μία,όχι δύο,όχι τρεις αλλά αμέτρητες φορές!Αλλοτε χλιαρά,άλλοτε νωθρά,πάντως το χειροκρότημα πέφτει σύννεφο.Αν αντέχετε ξαναδείτε ολόκληρη την ομιλία να... χαρείτε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καρεκλοκένταυροι φίλε μου, με την μύτη ψηλά ,θρασύτατοι και λαμόγια, που από την μία διώχνουν εργαζομένους και από τον ευρύ και στενό Δημόσιο Τομέα , κόβουν τις συντάξεις και από την άλλη προσλαμβάνουν από το παράθυρο για να ξανααρμέξουν από τον απλό και εξαθλιωμένο πολίτη την ψήφο του για να ξαναγαντζοθούν στα γρανάζια της εξουσίας είτε σαν αντιπολίτευση είτε σαν συμπολίτευση. ΌΛΟΙ Τρώνε με χρυσά κουτάλια. Δεν ξέρω πότε θα ξυπνήσει πλέον ΟΛΟΣ ΟΛΟΣ ΟΛΟΣ ο Ελληνικός Λαός να τους στείλει στον διάολο και ακόμη παραπέρα. οι αξιοκράτες του σοσιαλισμού οι ανεπάγγελτοι που δεν δούλεψαν ποτέ στην ζωή τους και δεν διαθέτουν ούτε τα στοιχειώδη προσόντα σπουδών να κυβερνήσουν ή να συγκυβερνήσουν αυτόν τον τόπο της λαμογιάς της κλεψιάς και της κακομοιριάς όπως τον κατάντησαν. είναι όλοι τους κακομοίρηδες και ανίκανοι. Αρκετά Καιρός να ξεκουμπιστούν από το πολιτικό προσκήνιο αυτοί και η παρέα τους.

Ανώνυμος είπε...

Οι κάθε λογής δελφίνοι πιέζουν σε παραίτηση από την προεδρεία του γαντζωμένου στο απαξιωμένο κόμμα ΓΑΠ πιστεύοντας στη νεκρανάστασή του με άλλο αρχηγό … είναι βαθειά νυχτωμένοι και τους καληνυχτίζουμε.

Ανώνυμος είπε...

Τα σχόλια είναι περιττά. Αυτοί όλοι είναι οι σύγχρονοι προδότες της χώρας, άνευ κουκούλας και ντροπής. Καμαρώστε τους!

Read more: Go to TOP and Bottom