Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

ΤΑ ΝΕΑ Πάρου-Αντιπάρου


Βάζουν χέρι και στη Γή μας!
Διαλύουν περιουσίες με το «έτσι θέλω»

«Το νομοσχέδιο για τις «Περιοχές Ελέγχου και Περιορισμού Δόμησης και Χρήσεων» και πιο συγκεκριμένα το άρθρο 14 είναι αυτό που θα φέρει το τελειωτικό κτύπημα στον μικρομεσαίο κάτοικο της επαρχίας».

Γιορτές στέρησης
Δεν επαληθεύτηκαν οι «πληροφορίες» Στ. Φραγκούλη...


«Οι εορταστικές μέρες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς φέτος είχαν κάτι διαφορετικό στο νησί μας. Θύμιζαν έντονα τις μέρες μετά την κατοχή... Μέρες μνημονίου, μέρες στέρησης, μέρες που δεν αξίζει να της ζει κανείς στον 21ο αιώνα».

Το Δεσποτικό αγγίζει τους Έλληνες

«Τα αρχαιολογικά ευρήματα στο Δεσποτικό κατατάσσονται μεταξύ των 10 μεγαλύτερων αρχαιολογικών ανακαλύψεων στην Ελλάδα για το 2011».

Άλλα τα μάτια του λαγού και άλλα της κουκουβάγιας. Του Δ.Μ.Μ.

«Το 2012 θα είναι μια χρονιά ορόσημο για το νησί μας. Δίχως υπερβολή θα κρίνει τις τύχες της Πάρου για πολλές δεκαετίες στο μέλλον. Αν κάποια πράγματα λειτουργήσουν όπως και το 2011, τότε, η Πάρος που ξέρουμε, θα αλλάξει κοινωνικά».

Έκανε πρεμιέρα το «Immaturi il viaggio»
Κινηματογραφικό «μπαμ» και ανέλπιστη διαφήμιση για το νησί μας
«Η ταινία «Immaturi» (ανώριμοι) που γυρίστηκε στην Πάρο «σπάει» ήδη ταμεία στην Ιταλία, που έκανε την πρεμιέρα της στις 6 Ιανουαρίου. Η ταινία που διαφημίζει την Πάρο όσο τίποτα άλλο αυτή την εποχή κατατάσσεται από το εξειδικευμένο Αμερικανικό portal «Hollywood Reporter» ως το έβδομο παγκοσμίως φιλμ, με εισπράξεις το περασμένο Σαββατοκύριακο 7,8 εκατομμυρίων δολαρίων».

Ψίθυροι... γράμμα στον Άγιο Βασίλη

«Προσωπικά, θα ήθελα φέτος να μας φέρεις ένα αεροδρόμιο. Δυστυχώς όμως σε πρόλαβαν άλλοι και η δημοτική μας αρχή παραλίγο να κόψει και την κορδέλα των εγκαινίων. Ευτυχώς, το σταμάτησαν, γιατί άρχισαν να τους παίρνουν στο «ψιλό».

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΠΑΡΟΙΚΙΑΣ
Μια ενδιάμεση, άμεση και πρακτική λύση. Του Κιμ. Κοτσώνη

Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου: Έφθασε η ώρα να αξιολογήσουμε την πείρα από την δράση των συλλόγων...

Δίκαια, άδικα και... τσουβαλιάσματα

ΠΑΡΟΣ: Αποθήκη απελπισμένων παιδιών. Του Μιχ. Παπαδάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom