Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Ο κύριος Παναγιώτης Καμμένος μας οφείλει μια εξήγηση για το Ελβετικό καλαμπόκι


Νέα βόμβα του ανεξάρτητου βουλευτή, Πάνου Καμμένου, «έσκασε» δια του twitter σε σχέση με τηνπολύκροτη υπόθεση των CDS! 

Ο κ. Καμμένος σε σχολιό του στο twitter αφήνει υπόνοιες για τον πρωθυπουργό της χώρας, Λουκά Παπαδήμο, για ενδεχόμενη εμπλοκή του στην υπόθεση των CDS και στην παραίτηση των εισαγγελέων, Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρο Μουζακίτη. Ο κ. Καμμένος μέσα από το «κουίζ» του στο twitter διερωτάται με ποιόν εμπλεκόμενο στην υπόθεση των CDS ο κ. Παπαδήμος είχε στενές σχέσεις και τον επισκέπτεται συχνά στο σπίτι του...

«Σε ποιού το σπίτι μπαινόβγαινε ο Παπαδημος απο αυτούς που ερευνούνσαν για τα CDS οι παραιτηθέντες εισαγγελείς; Κερδίζετε καλαμπόκι ελβετικό» ήταν το τιτίβισμα του πρώην βουλευτή της ΝΔ.


Η είδηση είναι αυτή που διαβάσατε αποτυπωμένη μάλιστα και σε φώτο από το twitter του κυρίου Παναγιώτη Καμμένου.Επειδή όλοι οι Ελληνες δεν παροικούμε στην Ιερουσαλήμ και γι' αυτό δεν είμαστε σε θέση να λύνουμε γρίφους πιστεύουμε πως ο μαχητικός βουλευτής έχει χρέος να πει ονόματα.Ετσι κι αλλιώς ο κύριος Καμμένος έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με τη δικαιοσύνη από παλαιότερες καταγγελίες του αλλά και με την οικογένεια Παπανδρέου που κυβερνούσε μέχρι πρότινος τη χώρα και συνεχίζει και σήμερα μέχρι ένα σημείο και το κόμμα του τον διέγραψε.Συνεπώς δεν έχει να φοβηθεί τίποτα περισσότερο.Ας μιλήσει λοιπόν ανοιχτά με ονόματα αφού οι "καταγγέλοντες" εισαγγελείς ανέκρουσαν πρύμναν για να ξέρουμε και μεις ποιοι κινούν τις μαριονέτες του συστήματος.
Ζείδωρον

1 σχόλιο:

ephee είπε...

Τι δεν έχει να φοβηθεί μωρέ Δημήτρη, θα τον φάνε τον άνθρωπο. Θα αναβιώσουν τη 17Ν για να σώσουν το τομάρι τους!

Καλή χρονιά να'χουμε.. ή μάλλον, όσο λιγότερο χάλια γίνεται!

Read more: Go to TOP and Bottom