Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Με σήμα την ελιά το κίνημα της ...Ντοροσωτηρίας μας


Με σήμα την Ελιά και όνομα Δημοκρατική Συμμαχία η κυρία Ντόρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη- Κούβελου εξήγγειλε πριν από λίγο τη δημιουργία του κόμματός της στο θέατρο Badminton παρουσία περίπου 4 χιλιάδων οπαδών της.Για την ακρίβεια κίνημα το αποκάλεσε.
"Καταλήξαμε να έχουμε σήμερα δύο Ελλάδες. Αυτή εκείνων που ήταν μέσα στο σύστημα και εκείνων που ήταν εκτός αυτών" είπε η κ. Μπακογιάννη,δεν διευκρίνισε όμως τη δική της θέση.
Δεν παρέλειψε να μαλώσει όσους είναι κατά του μνημονίου κι υποσχέθηκε να βάλει πλάτη στην κυβέρνηση για να μας σώσουν από κοινού."Δύναμη κεντρομόλος,δύναμη ευθύνης και προοπτικής στην καρδιά του πολιτικού συστήματος"!!!! είπε και συνέχισε "είμαστε πραγματιστές και όχι λαϊκιστές" και το κορυφαίο "είμαστε πατριώτες κι όχι πατριδοκάπηλοι",δεν μας είπε βέβαια αν τόσα χρόνια στην πολιτική γνώρισε πατριδοκάπηλους και ποιους.
Οπως ξέχασε να μας πει γιατί τόσα χρόνια η ίδια κι ο μπαμπάς της δεν έκαναν το παραμικρό για να μη φτάσουμε εδώ που φτάσαμε και να χρειάζεται τώρα να θυσιαστεί αυτή για να μας σώσει.
Στο πλευρό της κ. Μπακογιάννη έχουν συνταχθεί οι ανεξάρτητοι Κώστας Κιλτίδης και Χρήστος Μαρκογιαννάκης,παρών και ο πρώην ευρωβουλευτής, Θοδωρής Σκυλακάκης, καθώς και ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Κοτσώνης,ο Γιώργος Καλός και πολλοί άλλοι γνωστοί και μη εξαιρετέοι.
Βρε ούστ!!!!

10 σχόλια:

αντωνης είπε...

Eυχομαι να βγαλει δακο η ελια της κυρα Ντορας.

Καλησπερα Δημητρη.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αντώνη αν είναι σαν κι αυτές του Σημίτη μάλλον θα είναι ανθεκτική!
Μια απορία έχω,που στο διάολο βρίσκονται τόσα χρήματα για όλη αυτή την ιστορία κι από που προέκυψαν όλοι αυτοί οι χειροκροτητές;
Να είσαι καλά,καλό απόγευμα!

( fortounata) είπε...

α!!!αυτή από ποιά Ελλάδα είναι;

blackbedlam είπε...

Δημήτρη μου καλή σου μέρα,αλλά μα τον Ιζνογκούτ δεν μπόρεσα να ακούσω από το video περισσότερο από 10 λέξεις.Η φωνή, το ύφος, το στυλάκι, όλα εκεί μέσα, μου μοιάζουν σαν να μας φτύνουν κατάμουτρα, σαν να μας χλευάζουν, σαν να μας βγάζουν την γλώσσα.
Και όπως λες και συ ΒΡΕ ΟΥΣΤ.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

Πέρασμα μου για να μάθω νεα σου και να ευχηθώ καλή εβδομάδα να αρχίσει απο αύριο για όλους μας.
Ολοι θελουν να ειναι αρχηγοι.Αυτό ειναι το πρόβλημα τους και οχι το τι θα γινει με την Ελλάδα μας πιστευω.

zeidoron dtsoukas είπε...

Δεν μας το είπε Φουρτουνάτα μου αλλά ο κόσμος το 'χει τούμπανο κι αυτή κρυφό καμάρι!
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή ΒΒ δεν μοιάζουν,έτσι είναι.
Η αρχηγός και οι λοιποί εν ενεργεία και τέως βουλευτές κυβέρνησαν αυτό τον τόπο,που θέλουν τώρα να σώσουν,ουκ ολίγα χρονάκια.
Συνυπεύθυνοι είναι όλοι τους.
Τώρα τους έπιασε η καλοσύνη;
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!

zeidoron dtsoukas είπε...

Το αρχηγιλίκι και η κουτάλα φίλτατε Σκρουτζάκο!Να είσαι καλά και καλή εβδομάδα επίσης!

ElenaG είπε...

Αντε και καλα λαδια!!!
...................

zeidoron dtsoukas είπε...

Ελενά μου μας ξεζούμισαν!Δεν έχει άλλο.Μάλλον από το ψωμί,ελιά και Κώτσο Βασιλιά το εμπνεύστηκε η κοπέλα.Να είσαι καλά,καλή εβδομάδα!

Read more: Go to TOP and Bottom