Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010

Πως η Εθνική Τράπεζα έδωσε το φιλί της ζωής στο ΔΟΛ

Να πώς ο Ψυχάρης άλλαξε τη στάση του υπέρ του ΠΑΣΟΚ και του Παπανδρέου… Η Εθνική του έδωσε ανάσα ζωής
Ήθελε δάνειο από την Πειραιώς, ήθελε 100 εκατ. από την ΑΤΕ, τελικά έδωσε λύση σκανδαλωδώς η Εθνική Τράπεζα.

Θέλουμε να δώσετε προσοχή στο δημοσίευμα γιατί είναι κάτι που έχει περάσει στα ψιλά των εφημερίδων και φυσικά έχει αποσιωποιηθεί από όλα τα μέσα ενημέρωσης…

Είναι γνωστό ότι ο ΔΟΛ του κ. Ψυχάρη είναι στα πρόθυρα της χρεοκοπίας. Η εταιρεία δεν μπορεί να πάρει δάνειο από κανέναν διότι πολύ απλά δεν έχει το παραμικρό περιουσιακό στοιχείο που θα μπορούσε να εξασφαλίσει ότι ο δανειστής θα πάρει τα λεφτά του πίσω. Μπροστά σε αυτή λοιπόν την κατάσταση η Εθνική Τράπεζα επέλεξε σκανδαλωδώς, κατά τη γνώμη μας, να δώσει ανάσα ζωής στο ΒΗΜΑ και τα ΝΕΑ.

Τι ακριβώς όμως έκανε η Εθνική Τράπεζα και πού είναι το σκάνδαλο; Δώστε βάση για να δείτε πού πάνε τα χρήματα του ελληνικού λαού! Η Εθνική τράπεζα αγόρασε το μέγαρο που στεγάζεται ο ΔΟΛ στο ποσό των 26 εκατ. ευρώ!!! Το ακίνητο το είχε αγοράσει η εταιρεία του ΔΟΛ επί Λαμπράκη με 12 εκατ. ευρώ. Η τράπεζα με τα λεφτά του ελληνικού λαού το αγόρασε στη διπλάσια τιμή σε μία περίοδο που τα ακίνητα έχουν πτώση έως και 30%. Και το σκάνδαλο δεν σταματά εδώ. Η Εθνική αγόρασε το ακίνητο και έναντι ενός ενοικίου αφήνει τις εφημερίδες του ΔΟΛ να συνεχίζουν να κάνουν τη δουλειά τους στο κτήριο – μέγαρο της Μιχαλακοπούλου.

Αν αυτό φίλοι μου δεν είναι σκάνδαλο της Εθνικής Τράπεζας, τότε ποιανού είναι; Σε ποιανού το σπίτι ή την επιχείρηση θα έκανε το ίδιο η Εθνική Τράπεζα; Σε ποιανού το σπίτι ή την επιχείρηση θα αγόραζε η τράπεζα το ακίνητο στην διπλάσια τιμή; Προσέξτε, και να σε αφήσει να ... ... μείνεις και μέσα!

Κύριοι της Εθνικής Τράπεζας, τα χρήματα που διαχειρίζεστε είναι χρήματα των καταθετών και του ελληνικού λαού. Κανένα δικαίωμα δεν έχετε να τα σκορπάτε σύμφωνα με τις επιταγές που σας δίνει η εκάστοτε πολιτική εξουσία. Θα λογοδοτήσετε όταν έρθει η ώρα μπροστά στον ελληνικό λαό και τη δικαιοσύνη. Δεν μπορείτε να παίζετε τα παιχνίδια σας στις δικές μας πλάτες.
http://sarotiko.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: