Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010

Η πρώτη διαγραφή στο κόμμα της Ντόρας


Ένα από τα αξιοσημείωτα σκηνικά που συνέβησαν στα εγκαίνια της Δημοκρατικής Συμμαχίας προχθές στο θέατρο Μπάντμιντον, ήταν η εμφάνιση του εθνικού μας “κοριού” Χρήστου Μαυρίκη, ο οποίος υπέγραψε, μάλιστα, την ιδρυτική διακήρυξη του κόμματος της Ντόρας Μπακογιάννη, όπως αποκαλύπτει σήμερα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμά του ο Ελεύθερος Τύπος.
Κοστουμαρισμένος, ο Μαυρίκης φωτογραφήθηκε και στη συνέχεια υπέγραψε τη λίστα με τα ιδρυτικά μέλη του κόμματος, γεγονός που δεν είδαν με καλό μάτι στο επιτελείο της Ντόρας. Οι συνεργάτες της Μπακογιάννη έκαναν λόγο για “προβοκάτσια” και στημένο περιστατικό που είχε ως στόχο να βλάψει το προφίλ του νέου εγχειρήματος.
Έτσι λοιπόν, ο Χρήστος Μαυρίκης είχε την… τιμή να είναι ο πρώτος που διαγράφεται από τη Δημοκρατική Συμμαχία.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην υπάλληλος του ΟΤΕ, είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο σκάνδαλο των τηλεφωνικών υποκλοπών όταν ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ήταν πρωθυπουργός, εις βάρος δημοσίων προσώπων.
http://www.zoomnews.gr/

1 σχόλιο:

ephee είπε...

Nαι μωρέ Δημήτρη, που υπέγραψε σαν ιδρυτικό μέλος τους πείραξε.. τους χάλαγε τη μόστρα στην πλακέτα! Σιγά μην αναρωτήθηκαν και πως τρύπωσε αυτός σε τόσο έντιμο κόμμα, και πως δεν τον πήρε κανείς χαμπάρι!
Αν πήγε ο κοριός στη "Συμμαχία", φαντάσου και τι έχουν κάνει οι υπόλοιποι..