Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2010

Η διαφθορά και η συναλλαγή οδηγούν σε απαλλαγή, στο πλυντήριο των μαφιόζωνΗ αχρειότητα, η λαμογιά και το αλισβερίσι ήταν ο νικητής στην πρωινή ψηφοφορία της Βουλής.
Κατάφεραν και πάλι οι 300 να προκαλέσουν την οργή των πολιτών.
Ιδιαίτερα σήμερα 17 Νοέμβρη, στην επέτειο του "Πολυτεχνείου".
Η συνδιαλλαγή επικράτησε. Η ΝΔ αποχώρησε, το ΛΑΟΣ αποχώρησε. Ψήφιζαν για την παραπομπή των 5 για την υπόθεση του Βατοπαιδίου.


Οι δύο (Βουλγαράκης και Ρουσόπουλος) απηλλάγησαν. Οι τρεις άλλοι (Μπασιάκος, Κοντός, Δούκας) παραπέμπονται μόνο για το αδίκημα της αυτουργίας και συναυτουργίας σε απιστία σε βάρος του Δημοσίου, τοποίο είναι φυσικά παραγεγραμμένο.
Οι άγραφοι νόμοι της μαφίας υπερίσχυσαν και στην έκδοση του συγκεκριμένου σημερινού αποτελέσματος. Η αλητεία του καταρρέοντος διεφθαρμένου κομματικού καθεστώτος επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά την ρυπαρότητα των συναλλαγών του.
Η σημερινή επέτειος του Πολυτεχνείου ( που την δράση τους σ' αυτό έχουν εξαργυρώσει σε  ανέλιξη οι ποικιλώνυμοι  πρωταγωνιστές του) θα πρέπει να αφιερωθεί στο να καταδείξει  τη  μετατροπή  της Βουλής σε πλυντήριο παρανομίας και διαπλοκής.

Σύμφωνα με το πόρισμα της πλειοψηφίας στην Προανακριτική οκ. Ρουσόπουλος παραπεμπόταν για ηθική αυτουργία στην προσπόριση αθέμιτου περιουσιακού οφέλους εκ μέρους της μονής, μέσω κακουργηματικής απιστίας και απάτης και για ηθική αυτουργία στο αδίκημα της απάτης από κοινού και κατ' εξακολούθηση σε βάρος του δημοσίου.

Οι κ. κ. ΚοντόςΔούκας και Μπασιάκος για ηθική αυτουργία στο αδίκημα της νομιμοποίησης εσόδων από τις εγκληματικές δραστηριότητες της κακουργηματικής απιστίας και απάτης και ως συναυτουργοί του κ. Ρουσόπουλου στα υπόλοιπα αδικήματα.

Ο κ. Βουλγαράκης με «σοβαρές ενδείξεις» για την διάπραξη του αδικήματος της παράβασης καθήκοντος, που είχε ως αποτέλεσμα ζημία εις βάρος του Δημοσίου.

4 σχόλια:

ΑΝOULI-ANNA είπε...

Περίμενες κάτι διαφορετικό;;;; Η εξεταστική της Βουλής δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν....Αν υπάρχει υποψία για διαφθορά και διαπλοκή πολιτικών να αναλαμβάνει εισαγγελέας...Όπως και για μας τους πολίτες. Με έρευνα και οι ακροάσεις να είναι δημόσιες...Όλα τα άλλα είναι θέατρο.
Εγώ έχω πάψει να παρακολουθώ τις εξελίξεις των εξεταστικών..
Καλό σου βράδυ

ΥΓ συνέβη κάτι και έσβησε η εγγραφή σου στους αναγνώστες του ''Ατενίζοντας'';;;

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Μα Δημήτρη μου ,αφού εκ προϊμίου έχουν παραγραφεί τα αδικήματα για τα οποία παραπέμπονται.
Μια πολύ κακής ποιότητας παράσταση ήταν όλο αυτό το φιάσκο.
Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείται κανείς. Έχουμε άλλα προβλήματα να εξετάσουμε εμείς οι πολίτες.
Μόνο η απαξίωση και η περιφρόνησή μας περισσεύει για όλα αυτά. Βέβαια μέσα από κάτι τέτοιες Δημοκρατικές διαδικασίες ευελεπίστούν να ξεθυμάνουν την λαϊκή οργή . Αμ. δε....

Πέρασε κι αυτή μέρα και μας άφησε ζωντανούς.

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή Αννα συμφωνούμε απολύτως,ότι ακριβώς λέγαμε χτες πως πρέπει ν' αλλάξει.Δυστυχώς!
Να είσαι καλά,καλό βράδυ επίσης!

Υ.Γ.:Δεν είχα δει το σχόλιό σου και το παρατήρησα και 'γω και σου έγραψα σχετικά τι μου βγάζει ο blogger.

zeidoron dtsoukas είπε...

Εμ δεν ξεθυμένει έτσι η λαϊκή οργή Λυγερή μου!Παραδόθηκαν αμόλυντοι και πεντακάθαροι κάποιοι κύριοι στην κοινή γνώμη κι έχουν το θράσος να βγάζουν και γλώσσα από πάνω.
Αλλά όταν απουσιάζει η ΤΣΙΠΑ αυτά θα γίνονται.
Μη σ' ακούω να μετράς τις μέρες μία μία,η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει!
Να είσαι καλά,καλό βράδυ!