Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010

Οργιο σπατάλης στην Κυβέρνηση

Η φαεινή ιδέα της "διαφάνειας" σε όλα που είχε ο πρωθυπουργός αποκαλύπτει και εξωφρενικές δαπάνες των κυβερνώντων που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα μαθαίναμε ποτέ.
Μιλάμε για αλόγιστη σπατάλη σε κινητά τηλέφωνα του κυρίου Αντιπροέδρου,ρεύμα του πρωθυπουργικού γραφείου,ως και καθαρισμό κουρτινών των γραφείων  του 8ου και 9ου ορόφου του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού Επικρατείας κι άλλα πολλά.
Αν νομίζετε πως είστε ψύχραιμοι και δεν κινδυνεύετε από πίεση,εγκεφαλικά και άλλα συναφή ανοίξτε τη σελίδα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΥΓΕΙΑ της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης και διαβάστε όλες τις πρόσφατες Κυβερνητικές δαπάνες.
Πέρα από το αδικαιολόγητο όργιο σπατάλης στις δύσκολες μέρες που περνάει ο λαός και δεν ντρέπονται να δημοσιοποιούν έχουμε δυο αποριούλες.
Πρώτον:όλοι γνωρίζουμε πως οι λογαριασμοί της ΔΕΗ εκδίδονται ανά δίμηνο.Εδώ πως γίνεται στο γραφείο του πρωθυπουργού το αστρονομικό ποσόν των 3.800 ευρώ να περιλαμβάνει μόνο ένα μήνα κατανάλωσης από 24/9/2010 έως 24/10/2010;
Δεύτερον:Μας έλεγαν ότι οι βουλευτές δικαιούνται 200 ευρώ μηνιαίως για κινητό τηλέφωνο.Εν προκειμένω ο κύριος Αντιπρόεδρος έχει σπάσει κάθε ρεκόρ.Πως δικαιολογείται και δίνεται εντολή πληρωμής;
Κάθε εξήγηση δεκτή!

2 σχόλια:

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Καλημέρα Δημήτρη μου.

Εμένα με ανησυχούν περισσότερο όχι αυτά που δημοσιοποιούνται αλλά αυτά που δεν...δημοσιοποιούνται ή τι και ποιοι κρύβονται πίσω από κάθε αναγκαία δαπάνη.
Βλέπεις έχει τόσο κλονιστεί η εμπιστοσύνη μου στα περί διαφάνειας κ.λ.π. που θα πρέπει όλοι αυτοί οι κύριοι να δουλέψουν πολύ σκληρά πλέον για να με πείσουν για όσα επαγγέλλονται.

zeidoron dtsoukas είπε...

Δεν νομίζω πως υπάρχει τρόπος να πειστούμε πια.Εχουν καταφέρει όλοι με τα ψέματα και τις λαμογιές τους να μας απογοητέψουν.