Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2010

Δεύτερος γύρος


ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ αύριο Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου το «ΠΟΝΤΙΚΙ» με πρωτοσέλιδο τίτλο «Δεύτερος γύρος» και αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για όσα έρχονται, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της Κυριακής: Απολύσεις στο δημόσιο (γίνεται λόγος για 150.000), νέο μαχαίρι σε μισθούς με το ενιαίο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων και μία θύελλα φόρων για να καλυφθεί η τρύπα του ελλείμματος, η οποία, όσο και να σφίγγεται η κυβέρνηση, τόσο διευρύνεται...(Σελ. 4-5)
ΧΑΛΑΡΑ επικοινωνιακά, αλλά με ένταση εσωτερικά, κινείται το κυβερνών κόμμα, προχωρώντας προς τον δεύτερο γύρο. Συνεργάτες του πρωθυπουργού απειλούν θεούς και δαίμονες μετά την κρίση εσωστρέφειας που χτύπησε το ΠΑΣΟΚ την επόμενη μέρα. Σενάρια ανασχηματισμού δίνουν και παίρνουν, ενώ ο Γιώργος Παπανδρέου στέλνει μηνύματα στήριξης των υποψηφίων που πέρασαν στον δεύτερο γύρο προς όλα τα στελέχη που δυσφόρησαν ή αποστασιοποιήθηκαν από τις επιλογές του. Ο Σαμαράς από την άλλη, έχει ποντάρει όλα του τα «κέρδη» από τον πρώτο γύρο στην πόλωση. Ταυτόχρονα οι δύο μεγάλοι κάνουν τα γλυκά μάτια στους ψηφοφόρους της Αριστεράς, που μάλλον... θα «πάνε για μπάνιο». (Σελ. 10-13)
ΔΙΕΘΝΗ στήριξη ψάχνει να βρει ο πρωθυπουργός, ο οποίος, αφού στο εσωτερικό της χώρας τα έκανε γης μαδιάμ, θυμήθηκε τώρα ότι εκτός από Αμερικανούς φίλους έχει και Ευρωπαίους εταίρους, έστω κι αν η Μέρκελ φαίνεται να στέκεται απέναντι μας…(Σελ. 4-5)
ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗ: Επειδή μάς έρχεται, καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένοι... Διαβάστε τα σενάρια για το τι, πότε και πώς σχεδιάζουν να μα την... εφαρμόσουν... (Σελ. 50-51)
ΜΑΖΙ με το «Π» και το πολιτιστικό ένθετο «Ποντίκι Art», με εξώφυλλο την Μίνα Ορφανού, πρωταγωνίστρια της «Στρέλλας», που, με την ευκαιρία της πρώτης της θεατρικής εμφάνισης, δηλώνει, μεταξύ άλλων: « Ψευτοκουλτουριάρηδες είμαστε στην Ελλάδα. Συνέχεια πάμε να το παίξουμε κάτι. Ανοίγει ένα καινούριο εστιατόριο; Τρέχουμε όλοι να φάμε εκεί. Ε, λοιπόν, όχι ρε. Εγώ δεν θα πάω».
ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ αλλάζει την καθημερινότητα των Ελλήνων και η επιστημονική ομάδα και οι συντάκτες του «Π», με την ευθύνη της Καλλιόπης Λιώρα, Συμβούλου σε θέματα ασφάλισης, πρόνοιας, σύνταξης, απαντούν στα ερωτήματά σας. Διαβάστε και άρθρο του δικηγόρου - εργατολόγου Δημήτρη Περπατάρη. (Σελ. 44-45)

4 σχόλια:

Phivos Nicolaides είπε...

Γύρω, γύρω όλοι και στη μέση ο 'πανίσχυρος' ψηφοφόρος...

ΑNOULI είπε...

Kαλησπέρα Δημήτρη ..Τι κάνεις;; Πώς είδες τα αποτελέσματα της Κυριακής;; Όσο για αυτήν την Κυριακή θα δούμε...
Νέα μέτρα, περικοπές, απολύσεις νομίζω ότι συνηθίσαμε τόσο πολύ που αν ακούσουμε κάτι καλό δεν θα το πιστέψουμε!
Καλό βράδυ

zeidoron dtsoukas είπε...

"Πανίσχυρος" δεν λες τίποτα αγαπητέ Φοίβο!Ψήνεται ομοιόμορφα όμως,ροδοκοκινίζει!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητή Ανούλι καλησπέρα!
Εχω γράψει για τις εκλογές εδώ ,ρίξε μια ματιά.
Δεν τα συνηθίσαμε ακόμα τα μέτρα γιατί απλά τ' ακούμε,για σκέψου να τα νιώθουμε στο πετσί μας.Δεν ξέρω αλλά κάθε μέρα που ξημερώνει φαίνεται και χειρότερη.
Να είσαι καλά,καλό βράδυ επίσης!

Read more: Go to TOP and Bottom