Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Γιατί δεν γίνεται σεισμός με όσα γράφονται και λέγονται;

Κάντε μεγέθυνση και διαβάστε τρία μόνο από τα πρωτοσέλιδα της Κυριακής και πέστε μου και μένα γιατί δεν γίνεται σεισμός!Καταγγέλλονται ανοικτά τα μύρια όσα κι όμως δεν κουνιέται φύλο,δεν ιδρώνει κανενός τ' αυτί και το καράβι συνεχίζει ακυβέρνητο κατ' ευθείαν στα βράχια.
Εχουμε γίνει τόσο χοντρόπετσοι πια;
Εχουμε πορωθεί τόσο πολύ από τα βουνά των σκανδάλων και τα κλεμμένα εκατομμύρια που ακούμε κάθε μέρα σαν τα παραμύθια της γιαγιάς που δεν μας κάνει αίσθηση ό,τι κι αν ακούσουμε;
Και καλά εμείς οι πολίτες αδιαφορούμε ,ζαλισμένοι προφανώς από την καταιγίδα των μέτρων.
Οι πολιτικοί παίζουν με τις εξεταστικές επιτροπές και μας "ταΐζουν" τακτικά γαργαλιστικές ειδήσεις για να περνάει ο καιρός.
Οι δικαστικοί μας,οι ταγοί της νομιμότητας και του δικαίου,τι κάνουν;
Δεν ακούνε,δεν διαβάζουν;Γιατί δεν επεμβαίνουν αυτεπαγγέλτως;
Η οι εκδότες - δημοσιογράφοι γράφουν ψέματα ή οι πολιτικοί κι οι επιχειρηματίες που αναφέρονται στα δημοσιεύματα είναι κλέφτες,ληστές των ταμείων του κράτους γιατί όλες οι μίζες από μας πληρώθηκαν.
Μέση λύση δεν υπάρχει.
Τι περιμένετε να ξεσηκωθεί ο λαός,να τους πάρει με τις πέτρες (τα γιαούρτια έγιναν συνήθεια);
Αντέχει η χώρα νέο "εμφύλιο" για χάρη των ολίγων που καβάλησαν την εξουσία και κατάκλεψαν τη χώρα στο όνομα του σοσιαλισμού και του νεοφιλελευθερισμού;
Μόλις προχτές διαβάσαμε κύριοι και κυρίες δικαστές πως ζητάτε τα αναδρομικά σας και καλά κάνετε αφού έχετε συνδέσει τους μισθούς σας με αυτούς των βουλευτών κι επιπλέον αποφασίζετε και μόνοι σας για το ύψος των.Τα χρήματα όμως που κάμποσοι έξυπνοι έκλεψαν απ' αυτή τη χώρα που σας πληρώνει γιατί δεν τα διεκδικείτε,καθίζοντάς τους ταυτόχρονα στο σκαμνί;

18 σχόλια:

Ρίκη Ματαλλιωτάκη είπε...

Πω πωωωωωωωωωωωωωωωωω

Οταν θα γινει σεισμος, θα φυγουν κεφαλια Ζει μου, κι οχι απο τις θεσεις τους, αλλα απ τους ωμους τους

Ο νοων νοειτο

ephee είπε...

Το όπλο του λαού, -όσο κλισέ κι αν ακούγεται αυτό- είναι η ψήφος του, Δημήτρη..
Αν στις επόμενες εκλογές ξαναψηφίσει αυτούς που ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙ ότι τον έκλεψαν, θα καταλάβεις γιατί δε γίνεται σεισμός.
Γνώμη μου είναι ότι ο Γιωργάκης, βλαμμένο βλαμμένο, αν έχει λίγο νιονιό και θελήσει να ξαναβγεί, θα φροντίσει να χώσει και κανέναν μέσα. Διαφορετικά αν τον ξαναβγάλουν οι κουλοχέρηδες, είμαστε άξιοι της μοίρας μας.

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ είπε...

Δεν είναι φίλε μου ,
μόνο οι πολιτικοί !
Η διαφθορά αγγίζει
και κάθε δημόσια αρχή !
Φαντάσου τώρα ,
να υπάρξουν αδέκαστοι δικαστές !
Θα πρέπει να κτίζουμε ,
κάθε μήνα και φυλακές !!!!
ΚΑΛΟ Σ/Κ !

Γηγενής Αγρινιώτης είπε...

δημητρακη μου σημερα για να πας φυλακη πρεπει να εισαι ανωνυμος και να εχεις κλεψει λιγα. γιατι αυτοι που πρεπει να βοηθησουν για να στειλουν καποιους φυλακη ,ειναι του ιδιου νομισματος οποτε ο κλεψας του κλεψαντος και το λουρι της μανας τους....

apneagr είπε...

Γιατί δεν γίνεται "σεισμός" με όσα γράφονται και λέγονται;

Βάσσια είπε...

Αν ήταν μόνο αυτοί- οι λίγοι γνωστοί και ενός χώρου, εντάξει κάτι μπορεί να γινόταν.

Τώρα ποιος θα καταδικάσει ποιον;

Εμείς μένουμε μόνο.

Καλησπέρα Δημήτρη

yannidakis είπε...

σεισμος λοιπον!
Ο Ακης καλειται απο την ηγεσια του κομματος να δωσει εξηγησεις. ΣΩΣΤΟ
αναμενουμε τις αποφανσεις της επιτροπης, τις δικαιολογιες & το συμπερασμα. Εγω τοτε θα κρινω :[

Ασκαρδαμυκτί είπε...

Η πλάκα είναι πως ο Άκης δεν ήταν πάντα τόσο άπληστος!
Μου έλεγε ένας αξιόπιστος συγγενής μου, που έζησε στη Γερμανία την εποχή της Χούντας, πως ο (νέος τότε) Άκης ήταν ζιγκολό και τις εισπράξεις τις καθέτε όλες, μέχρι δεκάρας τσακιστής, στο ταμείο του ΠΑΚ!

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Αν ο Θεός της Ελλάδος βάλει το χέρι του και η κατεδάφιση και η ανασυγκρότηση του κράτους γίνει ειρηνικά,μεθοδικά,όπως εσύ εμμέσως πλην σαφώς προτείνεις ,θα είναι τύχη καλή έως και θαύμα.
Αν όμως ,γίνει αλλιώς υπό μορφή "φυσικής και συνεπούς κατασροφής" ποιος θα επιζήσει μέσα στα χαλάσματα ;;;;;

Καλή κοινή τύχη νάχουμε φίλε.
Ο Θεός να φυλάξει την Ελλαδίτσα μας απ΄το άδικο. Είναι μεγάλο κρίμα αυτή η χώρα να πάει χαμένη

zeidoron dtsoukas είπε...

Από το στόμα και στου Θεού τ' αυτί Ρίκη μου!Εκτός κι αν εννοείς το σεισμό της επόμενης Κυριακής στην Κολοκοτρώνη 57!
Καλή Κυριακή να έχεις!

zeidoron dtsoukas είπε...

Εφη μου θα διαφωνήσω ριζικά μαζί σου!
Το '89 είχαν στηθεί ειδικά δικαστήρια,το 1993 έπεφτε το ξύλο της αρκούδας με τα λεωφορεία και γινότανε χαμός με την Κάλτσεστρούτσε,το 2009 είχε βουίξει ο τόπος για κλεψιές και λοβιτούρες!Ο Ελληνας όμως ψήφισε σταθερά και παραδοσιακά,από 3 εκατομμύρια ψήφους στα δυό μεγάλα κόμματα και μετά από Δευτέρα έβγαινε και διαμαρτύρονταν.Αρα ο Ελληνας μέχρι τώρα την ψήφο την είχε για νεροπίστολο.Καλή Κυριακή να έχεις!

zeidoron dtsoukas είπε...

ΣΚΟΡΠΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ @καλώς ήρθες!
Απόλυτο δίκιο έχεις,μπορεί το ψάρι να βρωμάει από το κεφάλι αλλά η βρόμα διαχέεται σ' ολόκληρο το σώμα!
Πάντως οι φυλακές πρέπει να μεγαλώσουν γιατί και πολλοί δημόσιοι λειτουργεί βούτηξαν βαθιά την κουτάλα στο μέλι.Να είσαι καλά και καλή Κυριακή! να έχεις!

zeidoron dtsoukas είπε...

Στέλιο δεν διαφωνώ αλλά κάποια στιγμή πρέπει κάτι να γίνει.Δεν πάει άλλο!
Εχουν φάει το καταπέτασμα και μας κοροϊδεύουν κι από πάνω και μεις έχουμε πληρώσει του κόσμου τα λεφτά σε εισφορές και κινδυνεύουμε να μην πάρουμε μία.Χαιρετίσματα στο Αγρίνιο!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αpneagr @ Αγαπητέ φίλε σ' ευχαριστώ πολύ για την αναδημοσίευση!
Να είσαι καλά,καλή συνέχεια.

zeidoron dtsoukas είπε...

Βάσσια μου εμείς που μένουμε δεν είμαστε λίγοι κι αν το πάρουμε κάποια στιγμή σοβαρά πολλά μπορούμε να κάνουμε!Οφείλουν άπαντες να καταλάβουν πως σε μια συντεταγμένη πολιτεία υπάρχουν νόμοι,κανόνες,δικαιώματα κι υποχρεώσεις.Δεν είναι μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μη δίνετε.
Καλημέρα και καλή Κυριακή να έχεις!

zeidoron dtsoukas είπε...

Υannidakis @ Αγαπητέ φίλε πολύ χαλαρό και αισιόδοξο σε βρίσκω.Αν πιστεύεις πως οι μηχανισμοί των κομμάτων θα κάνουν δουλειά εντάξει.Προσωπικά πιστεύω πως το πολύ πολύ να διαγράψουν τους ήδη κρεμασμένους στα μανταλάκια και ως εκεί.Δεν φτάνει όμως αυτό,πρέπει να κατασχεθούν περιουσίες που φτιάχτηκαν από κλεμμένα χρήματα του λαού και να μπουν και στη φυλακή οι κύριοι.
Πως διάολο γίνεται και την τελευταία εικοσαετία η μισή Αττική και μεγάλο μέρος των νησιών μας έγινε ιδιοκτησία συγκεκριμένων πολιτικών των δυο μεγάλων παρατάξεων;
Να είσαι καλά,καλή Κυριακή!

zeidoron dtsoukas είπε...

Αγαπητέ Ασκαρ τότε ήταν ακόμα νεαρός ιδεολόγος και πίστευε σε μια καλύτερη Ελλάδα,όπως όλοι μας άλλωστε!Η μπάλα χάθηκε όταν κι αυτός κι άλλοι πολλοί βρέθηκαν με την κουτάλα στο χέρι μπροστά στο ξεσκέπαστο βαρέλι με το μέλι.Εκεί φάνηκε η έλλειψη στοιχειώδους υποδομής,καμιά ηθική αντίσταση,καμιά αναστολή,έρμαια της φιλαργυρίας τους και στη συνέχεια και της απληστίας τους.Δεν χόρτεναν με τίποτα βρε αδερφέ!
Καλή Κυριακή να έχεις!

zeidoron dtsoukas είπε...

Μα Λυγερή μου οι "αντιεξουσιαστές" της εξουσίας που λέει κι ο Γιωργάκης ολημερίς γκρεμίζουν 8 μήνες τώρα,βάλε και το γκρέμισμα που προηγήθηκε τι νομίζεις πως θα μείνει όρθιο;
Πολύ σωστά με ερμηνεύεις,αν πάρουν πρωτοβουλίες οι δικαστές θα προλάβουν τον "εμφύλιο" που φαίνεται να έρχεται.Οι πολιτικοί με τις μέχρι τώρα κινήσεις τους μας έχουν δείξει πως δεν σκοπεύουν να βάλουν κόσμο στη φυλακή,ούτε να κατάσχουν περιουσίες.Απλά μαγειρεύουν τα σκάνδαλα στις εξεταστικές επιτροπές και που και που μας πετάνε από μια ευωδιαστή μερίδα ως "άρτον και θέαμα"!
Να λέμε ευτυχώς που υπάρχει κι ο Θεός και βλέπει κι ας μην τον βλέπουν οι "αόματοι"!
Να είσαι καλά Λυγερή μου!

Read more: Go to TOP and Bottom