Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Γερμανικά ΜΜΕ ισχυρίζονται ότιο είναι Έλληνας ο αποστολέας των εκρηκτικών στον Σόιμπλε - Τι απαντούν οι Ελληνικές Αρχές


Γερμανικά Μέσα Ενημέρωσης, τα οποία επικαλούνται αστυνομικές πηγές,διαρρέουν την πληροφορία ότι ο αποστολέας του πακέτου με τα εκρηκτικά στον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, είναι Ελληνας.

Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι «μετά από ακριβή εξέταση, βρέθηκαν καλώδια και μείγμα εκρηκτικών το οποίο χρησιμοποιείται στην πυροτεχνουργία. Ο παραλήπτης του δέματος ήταν αποκλειστικά ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε. Ως αποστολέας, παρουσιάζεται διεύθυνση από την Ελλάδα, ενώ όπως φαίνεται, τα ΕΛΤΑ απέστειλαν κανονικά το παγιδευμένο με εκρηκτικά, πακέτο».

Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ.
Οι αναφορές σε πολλά γερμανικά ΜΜΕ ότι ο αποστολέας της βόμβας που εντοπίστηκε σήμερα στο υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας με παραλήπτη τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε φέρεται να είναι από την Ελλάδα έχει σημάνει συναγερμό και στην Ελληνική Αστυνομία.

Ανώτατες πηγές από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναφέρουν  πως λόγω των δημοσιευμάτων απευθύνθηκαν στον σύνδεσμο της γερμανικής αστυνομίας για να τους αναφέρει εάν οι συγκεκριμένες πληροφορίες ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Μέχρι αυτή τη στιγμή οι ελληνικές αρχές δεν έχουν πάρει απάντηση από τον σύνδεσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: