Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Θρίλερ στην Κρήτη: Απήγαγαν τον γιο μεγαλοεπιχειρηματία - Βρέθηκαν καμμένα αυτοκίνητα (φωτο)


- Στο πόδι είναι οι αρχές σε όλο το νησί για να βρουν τον γιο του επιχειρηματία
- Τα ίχνη του χάθηκαν το μεσημέρι
- Από εκείνη τη στιγμή η Αστυνομία "χτενίζει" την Κρήτη

- Υπάρχουν πληροφορίες ότι έχει βρεθεί το αυτοκίνητό του καμμένο μαζί με το αυτοκίνητο της απαγωγής
- Ώρες αγωνίας για την οικογένεια του επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο ΗράκλειοΣυναγερμός έχει σημάνει από το μεσημέρι στην αστυνομία, οι άνδρες της οποίας όπως όλα δείχνουν βρίσκονται αντιμέτωποι με υπόθεση απαγωγής. Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως στα χέρια κακοποιών έχει πέσει ο 50χρονος γιος γνωστού μεγαλοεπιχειρηματία της Κρήτης, που ζει και δραστηριοποιείται στο Ηράκλειo.

Μάλιστα, σύμφωνα με το LiveNews, ο πατέρας του θύματος, στο παρελθόν είχε δραστηριοποιηθεί και στον τραπεζικό χώρο. Η υπόθεση κρίνεται ιδιαίτερα σοβαρή και για το λόγο αυτό, ο αρχηγος της αστυνομίας πηγαίνει στην Κρήτη για τον χειρισμό της.

Του έκλεισαν το δρόμο ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του
Οι έρευνες των αστυνομικών αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη από το μεσημέρι, οπότε και χάθηκαν τα ίχνη του θύματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT.gr, όλα έγιναν την ώρα που ο γιος του επιχειρηματία επέστρεφε από τη δουλειά του. Ενώ ήταν εν κινήσει με το αυτοκίνητό του, οι απαγωγείς του έκλεισαν το δρόμο με δύο αυτοκίνητα και τον πήραν μαζί τους.
Το σημείο που έγινε η απαγωγή - ΦΩΤΟ από το CretaPostΤο σημείο που έγινε η απαγωγή - ΦΩΤΟ από το CretaPost
Λίγο αργότερα, βρέθηκαν καμμένα, σε απόμερο δρόμο έξω από το ΠΑΓΝΗ, δύο αυτοκίνητα: Ένα ΙΧ και ένα αγροτικό, χωρίς πινακίδες. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για το αυτοκίνητο του θύματος και για το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες για την απαγωγή.
ΦΩΤΟ από το CretaLiveΦΩΤΟ από το CretaLive
ΦΩΤΟ από το CretaLiveΦΩΤΟ από το CretaLive
Μάλιστα, το αυτοκίνητο του επιχειρηματία, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι τρακαρισμένο, που σημαίνει ότι πιθανόν να το εμβόλισαν οι απαγωγείς με το δικό τους αυτοκίνητο, για να αναγκάσουν τον οδηγό να σταματήσει...
Πηγή: CretaPost, LiveNews, newsITCretaLive

Δεν υπάρχουν σχόλια: