Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2016

Απόστρατος αστυνομικός σκότωσε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου μετά από άγριο καυγά στους Αμπελοκήπους (βίντεο)


- To σκηνικό έγινε λίγο πριν τις 18:00 το απόγευμα στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου
- Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό έγινε ανάμεσα σε συνταξιούχο αστυνομικό και ιδιοκτήτη γυμναστηρίου
- Από την ανταλλαγή πυροβολισμών ένας άντρας τραυματίστηκε σοβαρά κι εν συνεχεία κατέληξε

- Ο δράστης έχει εξαφανιστεί κα η αστυνομία ερευνά όλη την περιοχή
- Ο δράστης είναι γνωστός για τις εθνικιστικές του απόψεις
- Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για την αιτία που οδήγησε στην αιματηρή συμπλοκή

Εικόνες πανικού εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στην Πανόρμου και συγκεκριμένα στη συμβολή με τη Βατοπεδίου, όταν για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία δύο άντρες πιάστηκαν στα χέρια και ο ένας έπεσε νεκρός.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δύο άντρες γνώριζαν ο ένας τον άλλον. Πρόκειται για έναν απόστρατο της Ελληνικής Αστυνομίας ο οποίος σκότωσε στη μέση του δρόμου έναν ιδιοκτήτη γυμναστηρίου, για άγνωστη μέχρι τώρα αιτία.

Οι δύο άντρες και τις προηγούμενες ημέρες είχαν συνεχείς διαπληκτισμούς. Σήμερα, το απόγευμα ο καυγάς ήταν τόσο άγριος που πιάστηκαν στα χέρια και οι ψυχραιμότεροι τους χώρισαν. Τότε ο απόστρατος αστυνομικός έφυγε από το σημείο, επέστρεψε σπίτι του, πήρε το όπλο του και επέστρεψε στο σημείο ξανά.

Το ανατριχιαστικό είναι πως ο απόστρατος από το σπίτι του μέχρι το γυμναστήριο περπατούσε με το όπλο στα χέρια. Πλησίασε τότε το θύμα και τον σκότωσε εν ψυχρώ με τρεις σφαίρες. Εν συνεχεία περπατώντας και με το όπλο στα χέρια απομακρύνθηκε από το σημείο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο απόστρατος αστυνομικός υπηρετούσε στο Α.Τ. Αμπελοκήπων και είναι γνωστός για τις εθνικιστικές του απόψεις.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρότατες δυνάμεις της αστυνομίας που διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
http://www.newsit.gr/

Αυτόπτης μάρτυρας: Μετά τη δολοφονία με χαιρέτισε ο δράστης και έφυγε

Καταστηματάρχης που γνώριζε τόσο τον δράστη όσο και το θύμα μίλησε στο NewsIt για την εν ψυχρώ εκτέλεση το απόγευμα της Παρασκευής στη συμβολή των οδών Πανόρμου και Βατοπεδίου λίγα μόλις μέτρα μακριά από το κτίριο της ΓΑΔΑ.

Ο αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως οι δύο άντρες γνωριζόντουσαν και είχαν συνέχεια καυγάδες. Μάλιστα, σημειώνει πως δεν είχε καυγάδες μόνο με τον γυμναστή αλλά είχε κάνει καταγγελία για κάποιες κάμερες που είχαν τοποθετηθεί έξω από το γυμναστήριο.

Περιγράφει πως μετά τον καυγά, ο δράστης πήγε σπίτι του πήρε το όπλο και ξαφνικά ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί.

Τότε όπως αναφέρει ο αυτόπτης μάρτυρας βγήκε έξω από το κατάστημά του για να δει τι έχει συμβεί, είδε τον δράστη, ο οποίος μάλιστα με το όπλο στο χέρι τον χαιρέτισε σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Δείτε τον αυτόπτη μάρτυρα


http://www.newsit.gr/

Δείτε το βίντεο από τον Alpha,ο οποίος μετέδωσε πως υπάρχουν πληροφορίες ότι ο δράστης ήταν υποψήφιος με τη Χρυσή Αυγή στη Μεσσηνία:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom