Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός στο Καραϊσκάκη: Συγκρούονται οι δύο καλύτερες άμυνες και ο μακροβιότερος με το νεότερο προπονητή της Souper League

Ο μακροβιότερος προπονητής  Μάκης Χάβος πηγαίνει στο «Καραϊσκάκη» για ν' αντιμετωπίσει το νέο Βίτορ Περέιρα

Στο γήπεδο Καραϊσκάκη ο μόνιμος πρωταθλητής Ελλάδος Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε στις 19:30 τον εκπληκτικό φέτος Παναιτωλικό!

Ο μεν Ολυμπιακός προέρχεται από 7 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις,ενώ ο Παναιτωλικός έχει να χάσει 7 σερί ματς στο πρωτάθλημα (5 νίκες και 2 ισοπαλίες,τελευταία ήττα 0-1 από τον Παναθηναικό στις 4/12) και βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα κρυφοκοιτάζοντας προς τα Ευρωπαϊκά σαλόνια.

Ντέρμπι κορυφής συνεπώς,στο οποίο θα υπάρχει και η άτυπη κόντρα των δύο προπονητών,του μακροβιότερου στη Super League Μάκη Χάβου (σε μια εβδομάδα θα κλείσει δύο χρόνια στον πάγκο του Παναιτωλικού) απέναντι  στο νεοπροσληφθέντα Βίτορ Περέιρα (μόλις έναν αγώνα έχει στον πάγκο του Ολυμπιακού).

Επί πλέον κοντράρονται και οι δύο καλύτερες άμυνες του πρωταθλήματος,αφού και οι δύο σε 18 αγώνες έχουν δεχτεί από 13 γκολ.Στην επίθεση σαφώς υπερέχει ο Ολυμπιακός με 43 γκολ έναντι 25 του Παναιτωλικού.

Ο Ολυμπιακός υπερέχει σαφώς και στην προϊστορία:
Σε συνολικά 4 αγώνες που έχουν δώσει οι δύο ομάδες, με γηπεδούχο τον Oλυμπιακό,οι Πειραιώτες  έχουν το απόλυτο με 4 νίκες.
  • 02/02/2014 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Πανατωλικός  2-1
  • 03/12/2011 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Παναιτωλικός 2-0
  • 31/10/1976 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Παναιτωλικός 3-0
  • 21/12/1975 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Παναιτωλικός 4-1
Οι δυο ομάδες αυτή την εποχή είναι από τις πλέον φορμαρισμένες του πρωταθλήματος και σκοράρουν κατά βούληση.Επίσης ο Παναιτωλικός είναι μία από τις τέσσερις ομάδες μέχρι τώρα που έκοψαν βαθμούς από τον Ολυμπιακό  (στη 2η αγωνιστική 30/8/14, 1-1 στο Αγρίνιο).

Ο Πορτογάλος τεχνικός των «ερυθρολεύκων»  αναμένεται να στηριχθεί στη «συνταγή», που έδωσε τη νίκη στην ομάδα του, στο ματς των Πηγαδιών, κόντρα στη Skoda Ξάνθη.

Ο Ολυμπιακός πιθανότατα θα παραταχθεί με τον Ρομπέρτο στην εστία και τους Αυλωνίτη και Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Οι Μαζουάκου και Ελαμπντελαουί θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ.
Οι Μανιάτης και Κασάμι θα είναι οι δυο κεντρικοί χαφ, με τους Ντοσεβί και Αφελάι στα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο Φορτούνης θα αγωνιστεί ως επιτελικός μέσος, πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου.

Από την πλευρά των Αγρινιωτών ο Μάκης Χάβος θα έχει στη διάθεσή του και τους Θεοδωρίδη,Μαρτίνες,ενώ θα απουσιάσουν  πάλι οι τραυματίες Μορένο, Ράφαελ και Βιγιαφάνιες και ο τιμωρημένος Κούσας.

Πιθανή ενδεκάδα του Παναιτωλικού:Στεφανάκος,Κέβιν, Εντζεγκέλε, Μαλεζάς, Μπεχαράνο,Γοδόι, Μαρτίνες (Θεοδωρίδης), Φωτάκης, Κάπελ, Μύγας,Άλβες.

Αναμένεται να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι στο Καραϊσκάκη,το οποίο θα μεταδοθεί από τη Novasports1 στις 19:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom