Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Η 40άρα "αμαζόνα" με το μαύρο τζιπ,ο Χρ. Ξηρός και οι "Πυρήνες της φωτιάς"!

Η Αντιτρομοκρατική την ψάχνει από το 2013

- Μάρτυρες έχουν δει την 40άρα γυναίκα να κάνει βόλτες με τον Χριστόδουλο Ξηρό στην ακροθαλασσιά
- Η Αντιτρομοκρατική δεν αποκλείει να είναι η γυναίκα που είχε ξεφύγει το 2013 από καφετέρια στη Ν. Φιλαδέλφεια
- Για πρώτη φορά η γυναίκα αυτή απασχόλησε τις αρχές όταν εντοπίστηκε το κρησφύγετο στα Σίδερα Χαλανδρίου
- Θεωρούν πως η γυναίκα έχει εμπειρία στο αντάρτικο πόλης που μεταλαμπαδεύει στους νεότερους τρομοκράτες

Τη μυστηριώδη 40άρα που φαίνεται να παίζει κεντρικό ρόλο στην ασύλληπτη ομάδα της “Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς” και στην ΕΛ.ΑΣ της έχουν δώσει το προσωνύμιο η “Αμαζόνα”, αναζητούν τα τελευταία 24ωρα τα στελέχη του Αντιτρομοκρατικού Επιτελείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην Αντιτρομοκρατική έχουν μαρτυρίες στα χέρια τους από την περιοχή της Αναβύσσου, για μια γυναίκα περίπου 40 ετών μετρίου αναστήματος, με καρέ μαλλί, η οποία επισκέπτονταν συχνά το σπίτι γιάφκα που διέμενε ο Χριστόδουλος Ξηρός και μάλιστα τους είχαν δει να κάνουν ακόμα και βόλτες στην ακροθαλασσιά.

Τα χαρακτηριστικά της γυναίκας τα οποία ήδη έχουν σκιαγραφήσει οι ειδικοί αναλυτές της Αντιτρομοκρατικής, προσομοιάζουν με τα χαρακτηριστικά μιας μυστηριώδους γυναίκας η οποία εμφανίζονταν κατά το παρελθόν σε γιάφκες της “Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς” οδηγώντας μάλιστα ένα μαύρο τζιπ.

Εκτός αυτού, ίσως πρόκειται για τη γυναίκα που είχε καταφέρει να ξεφύγει το 2013, στην κυριολεξία κάτω από την μύτη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, σε επιχείρηση που είχε πραγματοποιήσει σε καφετέρια της Ν. Φιλαδέλφειας, όπου είχαν συλλάβει το “πυρήνα” της Θεσσαλονίκης, που είχε “κατέβει” στην Αθήνα, προκειμένου να βοηθήσει τα υπόλοιπα, ασύλληπτα εκείνη την εποχή μέλη της “Συνωμοσίας τις Φωτιάς”, να πραγματοποιήσουν βομβιστικές επιθέσεις.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες, η “Αμαζόνα” της “Συνωμοσίας” αρχίζει να απασχολεί πρώτη φορά την Αντιτρομοκρατική στις αρχές του 2013, όταν είχε ανακαλυφθεί ένα κρησφύγετο των ληστών του Βελβεντού στα Σίδερα Χαλανδρίου.

Τότε οι αστυνομικοί είχαν μαρτυρίες στα χέρια τους για μια γυναίκα, μεγαλύτερης ηλικίας από τους ενοικιαστές και τους θαμώνες του διαμερίσματος, η οποία έφθανε στην πολυκατοικία με ένα μαύρο τζιπ.

Από εκείνη την στιγμή οι αστυνομικοί αρχίζουν να εξετάζουν το ρόλο της παρά το γεγονός πως δεν είχαν καταφέρει να την συλλάβουν. Είναι η ίδια εποχή που καταλήγουν στο συμπέρασμα οι Αστυνομικοί πως την βόμβα σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι, την είχε τοποθετήσει σε ένα διαφημιστικό “σταντ”, γυναίκα.

Μάλιστα εκτιμούν ακόμα και τώρα, ότι η “Αμαζόνα” και λόγω της ηλικίας της, μάλλον διαθέτει εμπειρία στο λεγόμενο “Αντάρτικο Πόλης” την οποία βέβαια μεταλαμπαδεύει στα νεότερα στελέχη τις νεοτρομοκρατίας.

Η επόμενη αναφορά που έχουν οι αστυνομικοί για την “Αμαζόνα” με το μαύρο τζιπ είναι στην γιάφκα των “Πυρήνων” στα Τουρκοβούνια όπου και εκεί είχαν μαρτυρίες για μια 40αρα με καρέ μαλλί και μαύρο τζιπ.

Πλέον φαίνεται πως το ίδιο πρόσωπο, έπαιξε σημαίνοντα ρόλο και στην απόκρυψη του Χριστόδουλου Ξηρού.

Θεοδόσης Πάνου
newsit

Διαβάστε επίσης
Με... τάπερ εκρηκτικών ήθελαν να τινάξουν στον αέρα πολιτικούς και δικαστικούς μέσα στην προεκλογική περίοδο – Τα... μαθήματα Ξηρού στους Πυρήνες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom