Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Παναιτωλικός - ΟΦΗ 3-1 (φωτο και βίντεο)


Πρεμιέρα του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος της Super League σήμερα κι ο Παναιτωλικός υποδέχτηκε στο Αγρίνιο τον ΟΦΗ μπροστά σε λιγοστούς οπαδούς του.

Αρκετά καλός ο Παναιτωλικός,που για μια ακόμα φορά έχασε σπάνιες ευκαιρίες και δέχτηκε το πιο αστείο αυτογκόλ της χρονιάς,κέρδισε εύκολα τον απογοητευτικό ΟΦΗ με 3-1 και παραμένει σταθερά στην 5η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς.

Επιθετικός μονόλογος του Παναιτωλικού στο πρώτο και στο δεύτερο μέρος με πάρα πολλά μακρινά σουτ,φάουλ,χαμένες ευκαιρίες,κόρνερ και τέσσερα γκολ!Ανύπαρκτος ο ΟΦΗ,που έμαθε λίγες ώρες πριν τον αγώνα ότι μπορεί να αγωνιστεί αφού εξόφλησε τις οφειλές του σε τρεις πρώην παίκτες του.

Ο Άλβες  στο 9'με εντυπωσιακό ψαλίδι από την περιοχή μετά από φάση διαρκείας, έστειλε την μπάλα μόλις άουτ.

Νέα μεγάλη ευκαιρία στο 10' για τον Παναιτωλικό, ο Κέβιν με κεφαλιά απ' την περιοχή ανάγκασε τον Αγριμάκη σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Μεγάλη διπλή ευκαιρία στο 18' για τον Παναιτωλικό, μετά την εκτέλεση του κόρνερ από τον Φωτάκη ο Μύγας με κεφαλιά σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Αγριμάκη, ενώ ο Άλβες στη συνέχεια σούταρε άουτ από κοντινή απόσταση.

Στη συνέχεια απανωτά κόρνερ για τον Παναιτωλικό πέρασαν ανεκμετάλλευτα....

Απίστευτη χαμένη ευκαιρία από τον Κάπελ στο 29', η μπάλα του στρώθηκε σε απόσταση βολής στην περιοχή, αλλά την έστειλε ψηλά άουτ με δυνατό σουτ.

Ο Κέβιν στο 34' από τη μικρή περιοχή και μετά από φάση διαρκείας άνοιξε το σκορ για τον Παναιτωλικό(δείτε το βίντεο).

Στο 40' το πρώτο σουτ του ΟΦΗ από τον Ροβίθη, μπλόκαρε εύκολα ο Στεφανάκος.

Ο Παναιτωλικός είχε 11 τελικές στο πρώτο ημίχρονο, οι 6 από τις οποίες στον στόχο, ενώ ο ΟΦΗ μόλις μία,ενώ η κατοχή της μπάλας ήταν 69%-31% υπέρ του Παναιτωλικού.
Η έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου επεφύλασσε μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη για τον Παναιτωλικό...

Το... αυτογκόλ της χρονιάς από τον Κουτρομάνο στο 46', ο οποίος γύρισε την μπάλα από τα 40 μέτρα στον Στεφανάκο, αυτή βρήκε σε... λακούβα και πέρασε κάτω από τα πόδια του τερματοφύλακα των γηπεδούχων για να... ισοφαρίσει ο ΟΦΗ (απολαύστε το εδώ).

Ο Μαρτίνες εκτέλεσε το κόρνερ στο 51', ο Κούσας με κεφαλιά απ' την καρδιά της περιοχής έστειλε την μπάλα πάνω στον Αγριμάκη.

Νέο κόρνερ στο 52' το εκτέλεσε ο Φωτάκης και ο Κούσας με κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής, αυτή τη φορά σκόραρε και έβαλε και πάλι τους γηπεδούχους στη θέση του οδηγού(δείτε το 2-1 εδώ).

Ενα μακρινό σουτ του Λαμπρόπουλου στο 60' έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Στεφανάκος και... στην αντεπίθεση στο 61' έγινε το 3-1 με τον Κέβιν να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του γκολ(δείτε το εδώ).

Ανύπαρκτος εντελώς ο ΟΦΗ στο Αγρίνιο,αφού μετά από 65 λεπτά αγώνα, η κατοχή της μπάλας ήταν στο εντυπωσιακό 72%-28% υπέρ του Παναιτωλικού!

Τίποτα το σπουδαίο στη συνέχεια εκτός από ανεκμετάλλευτα κόρνερ του Παναιτωλικού...
Σ' ένα απ' αυτά στο 78'  ο Κάπελ κατάφερε προ κενής εστίας να κοπεί από τον Τριποτσέρη!

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος):Στεφανάκος, Μπεχαράνο, Ετζενγκέλε, Κούσας(82' Μαλεζάς), Κουτρομάνος, Φωτάκης, Μαρτίνες, Μύγας(70' Παπουτσογιαννόπουλος), Κάπελ, Άλβες,Κέβιν (76'
Σκαρμοτσίνο).
ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Αγριμάκης, Φερνάντεθ, Μακρής, Τριποτσέρης, Μονιάκης, Λαμπρόπουλος, Μπανούσης(83' Κάλαϊτζιτς), Στάθης, Κουτσιανικούλης(70' Μανιδάκης), Ροβίθης, Μαραθιανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom