Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Απέκτησε ταυτότητα ο αυθάδης "τρομοκράτης",βρέθηκε και η μηχανή του - Η Αντιτρομοκρατική ερευνά τώρα το πατρικό του σπίτι στο Μαρούσι


Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης τα στοιχεία της ταυτότητας και τη φωτογραφία του συνεργού του Νίκου Μαζιώτη που συνελήφθη έξω από το γκαράζ του Βύρωνα.

Πρόκειται για τον ΣΤΑΜΠΟΥΛΟ Αντώνη, του Κωνσταντίνου και της Ροζάλμπα, γεν. 21/02/1983 στην Αττική.

Παρακαλείται όποιος πολίτης γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με το παραπάνω πρόσωπο να επικοινωνήσει στους αριθμούς κλήσης 1014 και 10414 της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Οι αστυνομικοί νωρίς το απόγευμα εντόπισαν σε κοντινή απόσταση από το γκαράζ στον Βύρωνα, την μηχανή του 31χρονου και από εκεί βρήκαν την άδεια κυκλοφορίας. Έτσι με αυτό τον τρόπο κατάφεραν να βρουν τα στοιχεία του και να δώσουν τη φωτογραφία του στη δημοσιότητα, η οποία είναι από την ταυτότητα, μιας και δεν έχει καταστεί δυνατόν να τον φωτογραφήσουν.

Πρόκειται για μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού μάρκας Yamaha, η οποία ήδη βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια και εξετάζεται εξονυχιστικά για τον εντοπισμό δακτυλικών αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

Οι αρχές πραγματοποίησαν έρευνες και στο σπίτι του χωρίς να έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής τι έχει βρεθεί εκεί.

Σημειώνεται ότι στην κατοχή του όταν συνελήφθη έξω από το γκαράζ είχε βρεθεί ένα κλειδί, στο μπρελόκ του οποίου αναγραφόταν μια συγκεκριμένη οδός. Ωστόσο, το κλειδί δεν ταιριάζει με καμία κλειδαριά από τα σπίτια που βρίσκονται σε αυτό το δρόμο και τα οποία έχουν ερευνήσει έως τώρα οι αστυνομικοί.

Η Αντιτρομοκρατική ερευνά τώρα το πατρικό του σπίτι στο Μαρούσι

Μετά τη δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του 31χρονου Σταμπούλου Αντώνη, ο οποίος συνελήφθη για τη γιάφκα στο Βύρωνα, οι αστυνομικές αρχές έχουν επικεντρώσει το ενδιαφέρον τους στην κατοικία που είναι δηλωμένη στην άδεια κυκλοφορίας της μηχανής του συλληφθέντα.

Μετά τον εντοπισμό της μηχανής στον Βύρωνα, πάνω στην οποία βρήκαν την άδεια κυκλοφορίας, η Αντιτρομοκρατική εντόπισε τα στοιχεία του 31χρονου και εν συνεχεία μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών βρήκαν και τα στοιχεία του.

Σε αυτή την άδεια κυκλοφορίας ως τόπος κατοικίας δηλώνεται ένα σπίτι στην περιοχή στο Μαρούσι. Αμέσως σήμανε συναγερμός και κλιμάκιο της Ανιτρομοκρατικής βρίσκεται ήδη στο σημείο, προκειμένου να ερευνήσει τον χώρο, με την ελπίδα ότι μπορεί να προκύψουν νέα στοιχεία ή ακόμα και ο οπλισμός της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Πληροφορίες ανεπιβεβαίωτες αναφέρουν πως το σπίτι που ερευνούν τώρα οι αστυνομικοί βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με το σπίτι που είχαν νοικιάσει ο Νίκος Μαζιώτης με την Πόλα Ρούπα στην Υψηλάντου 27 στα σύνορα Πεύκης με Μαρούσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom