Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Πήραν αμπάριζα τους επίσημους στη Ρόδο με γιαούρτια και αυγά - έγιναν 8 συλλήψεις (βίντεο)

Ρόδος 7η Μαρτίου 2012 - Επέτειος της ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου 

Οι πολίτες διέκοψαν την παρέλαση, έδιωξαν τους πολιτικούς από την εξέδρα και η παρέλαση πραγματοποιήθηκε στη συνέχεια με τον Μητροπολίτη και τους στρατιωτικούς στην εξέδρα, ενώ ο κόσμος τραγουδούσε "Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει".
Οι πολιτικοί έντρομοι φυγαδεύτηκαν αργότερα από την πίσω πόρτα της νομαρχίας.
Αφθονία από γιαούρτια και αυγά βρήκαν στόχο την εξέδρα των επισήμων στην παρέλαση για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου. Έντρομοι οι «επίσημοι» κλειδαμπαρώθηκαν στο κτίριο της περιφέρειας

Διέλυσε για λίγο η παρέλαση στη Ρόδο, πριν καλά-καλά ξεκινήσει, όταν περισσότεροι από 300  αγανακτισμένοι διαδηλωτές όρμησαν στην εξέδρα, γιαούρτωσαν τους επίσημους τους οποίους  φυγάδευσε η αστυνομία στο κτίριο της περιφέρειας. Μετά από λίγο η παρέλαση συνεχίστηκε χωρίς τους επισήμους.
Παρευρίσκοντο ο Γ.Γ. του υπουργείου Ναυτιλίας Δημήτρης Χαλκιώτης, εκπροσωπώντας την κυβέρνηση,  ο βουλευτής επικρατείας του ΛΑΟΣ Γιάννης Κοραντής. Στην εξέδρα ευρίσκοντο εκτός των στρατιωτικών. αστυνομικών και λιμενικών αρχών ο περιφερειάρχης Γιάννης Μαχαιρίδης, ο δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς, ο αντιπεριφεριεάρχης Φώτης Χατζηδιάκος κ.α.
Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν οι: Μίκα Ιατρίδη και Γιώργος Κασσάρας, οι διαγραμμένοι βουλευτές από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ που δεν ψήφισαν το μνημόνιο.
Συνελήφθησαν 8 άτομα (εκ των οποίων δύο ανήλικοι) και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για διατάραξη κοινής ειρήνης ενώ κατηγορούνται άλλα δυο άτομα για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Δείτε το video
http://newskosmos.com/

4 σχόλια:

gitsanas είπε...

...αφού είναι φασιστάκια, ρε Δημήτρη!!!
Έτσι του είπε τους αγανακτισμένους της Ρόδου ο δημοσιογράφος στο ΣΚΑΪ.
Δεν θυμάμαι...Πορτοσάλτε τον λένε...

zeidoron dtsoukas είπε...

Πορτοσάλιαγκας... είναι το σωστό Γίτα μου!!!Διάβασα τι είπε και ψάχνω το βίντεο αλλά δεν το βρίσκω.
Κάποτε τον κύριο και κάποιους άλλους τους είχε ο κόσμος σε υπόληψη,τώρα ξεβρακώθηκαν κι αυτοί αλλά επιμένουν γιατί είναι πολλά τα λεφτά... Αρη!!!

gitsanas είπε...

http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=225724

στο 29:00

το βίντεο

zeidoron dtsoukas είπε...

Γίτσα ευχαριστώ,θα το δεις στις 8:30 το πρωί!

Read more: Go to TOP and Bottom