Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Ακριβώς κύριε Βενιζέλο: "Δεν θα σας συγχωρέσει η ιστορία"!


Για πολλοστή φορά τα τελευταία 4 χρόνια,από το Δεκέμβρη του 2008,καίγεται η πρωτεύουσα.
Μπουρλοτιέρηδες και μονίμως ασύλληπτοι οι γνωστοί άγνωστοι κουκουλοφόροι.Πότε 50,πότε 100 και πότε 300 άτομα.Κανένα κόμμα ,καμία κυβέρνηση,κανένας αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και κανένας εισαγγελέας δεν μπορεί να τους συλλάβει.Εμφανίζονται από το πουθενά,αρχίζουν πετροπόλεμο με τα ΜΑΤ,συνεχίζουν με μολότοφ και περνάνε στους βανδαλισμούς και τους πυρπολισμούς καταστημάτων και αποσύρονται αθόρυβα όπως ήρθαν αφού ολοκλήρωσαν το έργο τους.
Ναι κύριε Βενιζέλο "δεν θα σας συγχωρέσει ποτέ η ιστορία"!

Δείτε τα κατορθώματά σας εν περιλήψει :

Τα σοβαρότερα επεισόδια σημειώνονται στην οδό Όθωνος, στην οδό Χρ. Λαδά, όπου έχει παραδοθεί στις φλόγες ένα κτίριο καθώς και στη πλατεία Κοραή όπου καίγεται υποκατάστημα τράπεζας, καθώς και δύο καταστήματα.
Δεκάδες είναι οι τραυματίες, μεταξύ των οποίων και αστυνομικοί, όπως επίσης και οι προσαγωγές, ενώ για ακόμα μία φορά βιτρίνες καταστημάτων και τράπεζες υπέστησαν σοβαρές ζημιές. Φθορές προκλήθηκαν και στην είσοδο του Νομισματικού Μουσείου επί της Πανεπιστημίου και Αμερικής.

Αυτή την ώρα 21:25 νέο "ντου" των ΜΑΤ στην πλατεία Συντάγματος για να διώξουν τους πολίτες που επιμένουν να αψηφούν τους προβοκάτορες!

Δείτε ζωντανά από το κέντρο της Αθήνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom