Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Το ΖΕΙΔΩΡΟΝ στην εκπομπή "ο Τέρενς Blogάρει"



Την Τετάρτη 4/1/2012 είχαμε την τιμή να βρεθούμε καλεσμένοι στην εκπομπή του Kontra Channel "ο Τέρενς Blogάρει"!
Είναι η μοναδική εκπομπή,σε αντίθεση με την εξουσία και την πλειοψηφία των δημοσιογράφων,που αντιλήφθηκε νωρίς ότι η ενημέρωση πια έχει περάσει στο διαδίκτυο κι ότι μεγάλο ρόλο σ' αυτή την εξέλιξη έχουν παίξει τα blogs.Ο κύριος Τέρενς Κουίκ με τη συνεργάτιδά του Αλεξάνδρα Τράγκα και τη δημοσιογραφική τους ομάδα κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 6-7 μμ σερφάρουν στα blogs και φιλοξενούν θέματα και απόψεις των διαχειριστών τους.
Εμείς από αυτή εδώ τη μικρή γωνιά τους ευχαριστούμε για το βήμα που μας έδωσαν και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην εκπομπή τους.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε φίλε!!!

ElenaG είπε...

A! ωραία...αυτός είσαι!!!Μπράβο Δημήτρη...

Οικοδόμος είπε...

Δημήτρη καλησπέρα. Τα είπες πολύ καλά, αξιοποιώντας το χρόνο που σου παραχωρήθηκε. Απέδειξες στους τηλεθεατές πως η σωστή ενημέρωση δεν είναι "απαραίτητο" να ελέγχεται ή να κατευθύνεται από κάθε είδους κέντρα "δημοσιογράφων" και μη.
Μπράβο σου φίλε, και μπράβο και στον οικοδεσπότη Κουίκ που δεν σε διέκοπτε και σε άφησε ελεύθερα να εκφράσεις τις θέσεις σου. Καλή δύναμη!

Λυγερή Βασιλείου είπε...

Εγω θέλω να μας ...αποκρυπτογραφήσεις την συνένευξη που δεν ακούγεται καλά και να μας την καταγράψεις εδώ λέξη προς λέξη.
Τέτοιες προσπάθειες δεν πρέπει να περνάνε ντούκο στο διαδίκτυο . Πρέπει να δημοσιοποιούνται και να διευρύνονται.

Μπράβο φίλε μου όχι γιατί δεν ξέρω πόσο καθαρός αγωνιστής είσαι αλλά γιατί θέλει Αρετή και Τόλμη να "εκτίθεται" κανείς δημόσια επώνυμα .

Read more: Go to TOP and Bottom