Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Ο «σκανταλιάρης» Διευθυντής Ενημέρωσης του Πενταγώνου!κύριε Βενιζέλο οφείλετε απαντήσεις άμεσα

Μια απίστευτη ιστορία καταγγέλλεται σήμερα από την ηλεκτρονική σελίδα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.Μια περίεργη υπόθεση που,δεν θέλουμε να την πιστέψουμε αλλά,αν αληθεύει τότε εξηγούνται όλα για τον αχαλίνωτο κατήφορο που έχει πάρει η χώρα μας!Αν τέτοιοι άνθρωποι στελεχώνουν το πλέον νευραλγικό υπουργείο για την ασφάλεια της χώρας φανταστείτε τι γίνεται στα υπόλοιπα.Στενός συνεργάτης από χρόνια του υπουργού Εθνικής Αμυνας εκθέτει ανεπανόρθωτα τον ίδιο αλλά και την ασφάλεια της χώρας με τις "περίεργες" δραστηριότητές του.Προσωπικά δεν τα υιοθετούμε και αναμένουμε πειστικές εξηγήσεις ή διάψευση από τον κύριο Βενιζέλο το συντομότερο.
Kι αν αληθεύουν όσα καταγγέλλονται πότε προλαβαίνει και δουλεύει για το υπουργείο ο κύριος;Εκτός κι αν έχει στήσει κανονική επιχείρηση με υπαλλήλους!

Μία πολύ ύποπτη ιστορία κρύβεται πίσω από τις οικονομικές και κοινωνικές δραστηριότητες του διευθυντή Ενημέρωσης του υπουργείου Εθνικής Άμυνας και στενού συνεργάτη του υπουργού Ευάγγελου Βενιζέλου, κ. Η. Β.

Ηλεκτρονικά διαδικτυωμένος με μεγάλο αριθμό διεθνών ιστοσελίδων κοινωνικής συνεύρεσης δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην υπενοικίαση δωματίων του σπιτιού του σε τρίτους, με ένα σεβαστό ποσό της τάξεως των 40 ευρώ ημερησίως, (αν πρόκειται για ζευγάρι 70 ευρώ) τα οποία πληρώνονται χέρι με χέρι, χωρίς να εμπλέκονται τραπεζικοί λογαριασμοί ή άλλου είδους αποδεικτικά στοιχεία.
Διαβάστε τη συνέχεια της καταγγελίας στο zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom