Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Σύμη: Θρίλερ δίχως τέλος με τον εξαφανισμένο παρουσιαστή - Έρευνες με ελικόπτερα και live ξένων ΜΜΕ από το νησί


Η κινητοποίηση για τον παρουσιαστή που έχει εξαφανιστεί στη Σύμη είναι τεράστια και μάλιστα το Σάββατο (8/6/24) στις έρευνες συμμετείχε και ελικόπτερο το οποίο «χτένιζε» το νησί, αναζητώντας μάταια τον Μάικλ Μόσλεϊ…

Ο 67χρονος εξαφανίστηκε αφήνοντας την σύζυγό του στην παραλία του Αγίου Νικολάου, στη Σύμη και εδώ και τρεις ημέρες, δεν υπάρχει κανένα ίχνος του. Στο νησί βρίσκονται και τα τέσσερα παιδιά του ενώ η σύζυγός του, δε σταματάει να ελπίζει ότι ο παρουσιαστής θα βρεθεί σώος.

Το τελευταίο βίντεο – ντοκουμέντο πάντως, που είδε το φως της δημοσιότητας, δείχνει τον παρουσιαστή να περπατάει με μια ομπρέλα, δίπλα στη μαρίνα του χωριού Πέδι την Τετάρτη, ημέρα της εξαφάνισής του και να κατευθύνεται προς το βουνό.

Οι αρχές αναζητούν συνεχώς, νέο βιντεοληπτικό υλικό ενώ οι έρευνες επικεντρώνονται στην πλαγιά με το δύσβατο μονοπάτι, που εκτιμάται ότι επέλεξε για να φτάσει στον προορισμό του.

Αμείωτο διεθνές ενδιαφέρον

Το θέμα της εξαφάνισης του παρουσιαστή παίζει ασταμάτητα σε όλα τα βρετανικά δίκτυα. «Έντονο θρίλερ χωρίς τέλος» γράφουν οι βρετανικές εφημερίδες ενώ τα βρετανικά τηλεοπτικά δίκτυα, διακόπτουν το πρόγραμμά τους για να μεταδώσουν νεότερα για την υπόθεση…

Τα τρία σενάρια που εξετάζουν τα βρετανικά ΜΜΕ είναι τα εξής:

- Να ακολούθησε λάθος δρόμο.

- Να συνέβη κάποιο ατύχημα στον παρουσιαστή, όπως πχ. να του επιτέθηκε φίδι.

- Να συνέβη κάτι με την υγεία του. Το 2017 είχε υποστεί ελαφρύ εγκεφαλικό…

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά ενώ και στις έρευνες συμμετέχουν και δύτες του Λιμενικού…

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom