Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

Βόλος: Σε απόγνωση ο πατέρας κορυφαίας αθλήτριας που συλλαμβάνεται συνέχεια για κλοπές


Μπορεί να είναι άσσος στο στίβο, ωστόσο η ικανότητα της αυτή δεν την βοήθησε να ξεφύγει από το να την συλλάβει η αστυνομία πολλές φορές για κλοπές.

Ο λόγος για την 22χρονη αθλήτρια στίβου από το Βόλο, η οποία κλέβει προϊόντα από καταστήματα ενώ έχει κλέψει χρήματα ακόμη και από το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Χθες δικάστηκε στον Βόλο για κλοπή δυο καλλυντικών προϊόντων περιποίησης αξίας 160 ευρώ και συνελήφθη μετά από σήμα για τον εντοπισμό της που έδωσε η αστυνομία Κορίνθου όπου πήγε να δηλώσει απώλεια ταυτότητας.

Η κλοπή είχε γίνει στον Βόλο, ωστόσο η δράση της είναι συνεχόμενη με τον πατέρα της να καταθέτει πως προσπαθεί με κάθε τρόπο να βοηθήσει το παιδί του, που πάσχει από ψύχωση.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει κατηγορηθεί επανειλημμένως για κλοπές στον Βόλο, στη Λάρισα, στα Χανιά, στον Πειραιά, στον Άγιο Δημήτριο και στην Καλλιθέα και χθες καταδικάστηκε σε 12 μήνες με αναστολή έκτισης ποινής μέχρι την εκδίκαση της έφεσης. «Έχει μητρώο και το παραμικρό λάθος μέχρι την έφεση θα την οδηγήσει στην φυλακή», σχολίασε για την περίπτωσή της γνωστός νομικός.

«Δεν έχουμε να κάνουμε με μια συνηθισμένη κακοποιό που κλέβει για να κερδίσει χρήματα αλλά για μία περίπτωση κλεπτομανούς καθώς παλιότερα έχει αφαιρέσει και αντικείμενα μικρής αξίας», είπε απευθυνόμενος στην έδρα ο δικηγόρος της οικογένειας και ο πατέρας της κατέθεσε πως το παιδί του παρακολουθείται από ψυχίατρο και πάντα βρίσκει ο ίδιος τρόπο να πληρώνει τα κλοπιμαία όταν τον ενημερώνουν. Αυτό βέβαια συμβαίνει μόνο στον Βόλο όπου η οικογένεια είναι γνωστή, αλλά η δράση της νεαρής έχει εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα.

Η ίδια έχει κλέψει ποσό 5000 ευρώ από κατάστημα εστίασης στο Ελ. Βενιζέλος, χωρίς να υπολογίζει τις κάμερες. 

H αθλήτρια των πέντε χιλιάδων μέτρων, αδιαφορώντας για τις κάμερες ασφαλείας αλλά και για το ενδεχόμενο να την αντιληφθεί κάποιος, έβαλε τα χρήματα σε έναν φάκελο και έφυγε, για να συλληφθεί στον σταθμό Λαρίσης.

https://gegonota.news/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom