Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024

Χανιά: Ένας νεκρός και δυο τραυματίες σε τροχαίο δυστύχημα (φωτο)


Νέο τροχαίο δυστύχημα στα Χανιά στην περιοχή της Αγιάς το βράδυ της Πέμπτης (20/06/2024), είχε αποτέλεσμα τον θάνατο ενός ανθρώπου και τον σοβαρό τραυματισμό ακόμη δυο.

Ο ένας από τους δυο νέους, περίπου 18 ετών, στο σοβαρό τροχαίο στα Χανιά είχε χάσει τις αισθήσεις του και οι γιατροί του έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση για να τον επαναφέρουν.Δυστυχώς όμως δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή.

Ο άλλος νέος με σοβαρά τραύματα εισήχθη σε χειρουργείο ενώ σοβαρά τραυματισμένη είναι και η κοπέλα. Σύμφωνα με το flashnews,  οι τρεις νέοι κατευθύνονταν από την περιοχή της Αγιάς προς τα Χανιά όταν, στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Κωνσταντίνου και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με μεγάλη σφοδρότητα σε ένα δέντρο.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, συνολικά 9 Πυροσβέστες με 4 οχήματα, με σκοπό να συνδράμουν στον απεγκλωβισμό τους.

Παράλληλα, ασθενοφόρα από το ΕΚΑΒ και το Χαμόγελο του Παιδιού βρέθηκαν στο σημείο για να παραλάβουν τους τραυματίες και να τους μεταφέρουν εσπευσμένα στο νοσοκομείο Χανίων.




https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom