Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Τραγωδία στο Ζούμπερι: Πνίγηκε μπροστά στην οικογένειά του - Προσπαθούσε να σώσει ηλικιωμένο που κινδύνευε στη θάλασσα


Τραγωδία στη θάλασσα του Ζούμπερι, με έναν 45χρονο να χάνει τη ζωή του. Ο άντρας βούτηξε για να σώσει ηλικιωμένο και πνίγηκε μπροστά σε μέλη της οικογένειάς του.

Έβλεπε έναν ηλικιωμένο να προσπαθεί να κρατηθεί στην επιφάνεια της θάλασσας, στο Ζούμπερι και δεν το σκέφτηκε. Βούτηξε, κατάφερε να τον σώσει, αλλά κάτω από συνθήκες που μένει να αποσαφηνιστούν πνίγηκε. 

Στην παραλία επικράτησε πανικός. Μέλη της οικογένειας του αδικοχαμένου 45χρονου κάλεσαν ασθενοφόρο, αλλά ο άνθρωπός τους, δεν επανήλθε. Οι προσπάθειες που έγιναν τόσο στην παραλία, όσο και αργότερα στο νοσοκομείο, δεν απέδωσαν.

Η τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (23-06-2024) στην παραλία του Ζούμπερι. Όπως αναφέρει το rpn.gr έπνεαν ισχυροί άνεμοι. Ο ηλικιωμένος βρισκόταν σε δύσκολη θέση από τα κύματα και αμέσως έσπευσαν τέσσερις άντρες προς βοήθεια, αλλά και ναυαγοσώστης, καταφέρνοντας να τον βγάλουν σώο στην παραλία.

Ένα όμως από τα άτομα που βούτηξαν, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δεν μπόρεσε να βγει έξω.  Αμέσως έσπευσε ασθενοφόρο που του έκανε ΚΑΡΠΑ, αλλά και άντρες του Λιμενικού Ραφήνας.

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέας Μάκρης όπου του έγινε ανάνηψη, δυστυχώς χωρίς επιτυχία. Ο άνδρας μάλλον αραβικής καταγωγής, έχασε τη ζωή του μπροστά στα μάτια της οικογένειάς του, που είχαν πάει μαζί για να περάσουν την ημέρα τους.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom