Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Κατάθεση από τη σύζυγο του γνωστού δικηγόρου πήρε η ανακρίτρια - Θα εξεταστεί και από ψυχολόγο

Στα δικαστήρια για να απολογηθεί ο γνωστός δικηγόρος

Την ώρα που ο 52χρονος δικηγόρος των Αθηνών, που συνελήφθη για τον άγριο ξυλοδαρμό της 37χρονης συζύγου του και οδηγείται στην 16η ανακρίτρια προκειμένου να δώσει τη δική του εκδοχή των πραγμάτων για το σκηνικό της Κυριακής, η σύζυγός του μέσα από το σπίτι τους στα βόρεια προάστια έδωσε χθες Κυριακή (16.6.24) κατάθεση στην ανακρίτρια.

Πληροφορίες του newsit.gr αναφέρουν πως η ανακρίτρια μετέβη αργά το βράδυ της Κυριακής με περιπολικό στην οικία του ζευγαριού, είδε σε τι κατάσταση βρίσκεται η δικηγόρος και της πήρε κατάθεση.

Ίδιες πληροφορίες λένε ότι η γυναίκα είπε όλα όσα συνέβησαν με την κατάθεση αυτή να καθορίζει τις εξελίξεις της υπόθεσης.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ, οι αξιωματικοί που χειρίζονται την υπόθεση θα ζητήσουν η δικηγόρος να εξεταστεί από ψυχολόγο προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι κατάσταση βρίσκεται. 

https://www.newsit.gr/

Στα δικαστήρια για να απολογηθεί ο γνωστός δικηγόρος

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων έφτασε το πρωί της Δευτέρας (17.6.24) ο γνωστός δικηγόρος που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, αντιμετωπίζοντας το κακούργημα της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης σε βάρος της συζύγου του.

Ο γνωστός δικηγόρος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία, παραπέμφθηκε στην 18η τακτική ανακρίτρια, Χριστίνα Σαλάππα, από την οποία ζήτησε χθες και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα το πρωί.

Αναμένεται να επιμείνει στον ισχυρισμό του ότι η σύζυγός του τραυματίστηκε όταν έπεσε από τις σκάλες του σπιτιού τους.

Ισχυρισμοί που σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές δεν κρίνονται ως βάσιμοι, λόγω και της κατάθεσης του γιατρού που εξέτασε τη γυναίκα, παρότι η επίσης γνωστή δικηγόρος δεν έχει υποβάλλει μήνυση σε βάρος του.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με το ενημερωτικό σημείωμα της ΕΛ.ΑΣ. που έχει στη διάθεσή του το newsit.gr, ο 52χρονος δικηγόρος τον Οκτώβριο του 2017, είχε καταγγελθεί από την τότε σύζυγό του για την εμπλοκή του σε υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom