Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Αναζητείται ο Απόστολος Λύτρας: Στο αυτόφωρο η πρώην σύζυγός του - Μηνύσεις από τη Σοφία Πολυζωγοπούλου


Νέες ραγδαίες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού της δικηγόρου Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον σύζυγό της και γνωστό ποινικολόγο Απόστολο Λύτρα.

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τρίτης (18.06.24) στην Αστυνομία καθώς η σύζυγος του Απόστολου Λύτρα, Σοφία Πολυζωγοπούλου πάτησε το panic button στο κινητό της, μόλις λίγα 24ωρα μετά τον ξυλοδαρμό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώην σύζυγος του Απόστολου Λύτρα με το ένα από τα παιδιά τους και δικηγόρο μπήκαν στο σπίτι. Όταν τους αντιλήφθηκε η Σοφία Πολυζωγοπούλου τρομοκρατήθηκε, πάτησε το panic button και λιποθύμησε.

Σημειώνεται πως έξω από την οικεία βρισκόταν περιπολικό της Αστυνομίας, όμως από τη στιγμή που ενεργοποιήθηκε το panic button, κατέφτασαν άλλα δύο περιπολικά και όλοι μαζί μεταφέρθηκαν στο Αστυνομικό Τμήμα του Γέρακα.

Τότε, η Σοφία Πολυζωγοπούλου κατέθεσε μήνυση για διατάραξη οικιακής ειρήνης και απειλή στην πρώην σύζυγο του ποινικολόγου, η οποία και συνελήφθη, αλλά και στον Απόστολο Λύτρα, ο οποίος παράλληλα της έστελνε απειλητικά μηνύματα.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της ΕΛ.ΑΣ. Κωνσταντία Δημογλίδου, έχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία για αυτόφωρο για παραβίαση των περιοριστικών όρων, εξέλιξη που σημαίνει ότι ο ποινικολόγος αναζητείται για να συλληφθεί.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο Απόστολος Λύτρας αναζητείται από χθες το βράδυ, καθώς δεν βρέθηκε στο σπίτι, που έχει δηλώσει ως κατοικία. 

Συγκεκριμένα, από την πλευρά της Σοφίας Πολυζωγοπούλου κατατέθηκε μήνυση για παραβίαση των περιοριστικών όρων τόσο αυτού της υποχρεωτικής μετοίκησης γιατί δεν έχει παραδώσει ως όφειλε τα κλειδιά, όσο και του όρου της απαγόρευσής της συναναστροφής καθώς φέρεται να έστειλε μηνύματα που θεωρούνται απειλητικά.

Οι μηνύσεις θα διαβιβαστούν άμεσα στην Εισαγγελία και από εκεί στην ανακρίτρια, η οποία συνεκτιμώντας τα νέα δεδομένα, μπορεί να διατάξει την αντικατάσταση των περιοριστικών όρων με προσωρινή κράτηση για τον δικηγόρο.

Παράλληλα, εντός της ημέρας αναμένεται, ο δικηγόρος της συζύγου του Απόστολου Λύτρα, Θέμης Σοφός, να ενημερώσει την ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα, η οποία χειρίζεται την υπόθεση, για την παραβίαση του περιοριστικού όρου εκ μέρους του κατηγορούμενου ζητώντας, σύμφωνα με τον νόμο, την αντικατάσταση των όρων αυτών με την προσωρινή του κράτηση.

Η μήνυση σε βάρος τους αφορά τα αδικήματα της παράνομης βίας, της εξύβρισης της απειλής και της διάταξης οικιακής ειρήνης με φερόμενο ως ηθικό αυτουργό τον Απόστολο Λύτρα.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom