Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

Άγρια γυναικοκτονία στην Κύπρο: Νεκρή αλλοδαπή, ύποπτος ο σύζυγός της (φωτο)


Τραγική κατάληξη είχε ο ενδοοικογενειακός καυγάς ζεύγους Βουλγάρων στην Τρεμιθούσα της Πάφου νωρίτερα σήμερα το πρωί. Η γυναίκα είναι νεκρή με χτυπήματα από μαχαίρι που εκτιμάται από τις μέχρι τώρα εξετάσεις ότι της κατάφερε ο σύζυγος, ενώ αυτός έχει επίσης τραυματισθεί και νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Πάφου.

Τραγικότερη πτυχή της νέας γυναικοκτονίας, είναι ότι δύο ανήλικα παιδιά μένουν πλέον χωρίς μητέρα και με τον πατέρα να βαρύνεται με το φριχτό συμβάν.

Η τραγωδία συνέβη σε συγκρότημα διαμερισμάτων σε περιοχή της Τρεμιθούσας όπου διαμένουν αλλοδαποί και στην περιοχή βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη που έχει αποκλείσει τη σκηνή και άρχισε την συλλογή τεκμηρίων, την λήψη καταθέσεων και τις εξετάσεις για τις συνθήκες που οδήγησαν στην τραγωδία.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν στον «Φ» ότι από το διαμέρισμα των δύο Βούλγαρων ακούγονταν για ώρα καυγάδες, φωνές και ουρλιαχτά, ενώ σε κάποια στιγμή τόσο η γυναίκα όσο και ο άντρας εμφανίσθηκαν από διαφορετικές εξόδους της πολυκατοικίας στον ισόγειο χώρο, φέροντας και οι δύο αίματα από τραύματα.

Οι εν λόγω μάρτυρες τόνισαν ότι η γυναίκα ήταν ακόμη ζωντανή, αν και εμφανώς σε πολύ άσχημη κατάσταση, έχοντας σωριαστεί στο έδαφος και προσπάθησαν να της παράσχουν τις πρώτες βοήθειες, επιχειρώντας με την χρήση πετσετών να σταματήσουν την έντονη αιμορραγία της. Ο άντρας είχε αίματα στα ρούχα και παρέμεινε στη σκηνή, σε άλλο σημείο από την σύζυγο του, μέχρι την έλευση του ασθενοφόρου.

Η γυναίκα διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή όταν έφθασε το ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Πάφου, ενώ η ο σύζυγος νοσηλεύεται φρουρούμενος.

Το ζεύγος έχει δύο ανήλικα παιδιά που την ώρα του φόνου δεν ήταν στο σπίτι και πλέον θα επιληφθεί της περίπτωσης το αρμόδιο κρατικό τμήμα.

Οι έρευνες για τις συνθήκες της τραγωδίας συνεχίζονται.

https://www.philenews.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom