Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

Σύρος: Θανατηφόρο τροχαίο στην Ερμούπολη - Ένας νεκρός κι ένας τραυματίας (φωτο)


Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου στην Ερμούπολη Σύρου, σε μετωπική σύγκρουση αυτοκινήτου με μηχανή.

Αυτοκίνητο μάρκας Polo Wolksvagen, κόκκινου χρώματος, με κατεύθυνση προς Ερμούπολη, έχασε τον έλεγχο έξω από το Super Market Σκλαβενίτη και συγκρούστηκε μετωπικά με διερχόμενη μoτοσικλέτα, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατο του 49χρονου αναβάτη της μηχανής.

Από τη σφοδρή σύγκρουση τραυματίστηκε ο νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

Συγκλονισμένη η σύζυγος του θύματος, η οποία δε μπορούσε να πιστέψει τι ακριβώς είχε συμβεί – ενώ εκείνη σώθηκε από θαύμα – καθώς ακολουθούσε οδηγώντας άλλη μηχανή και όλα έγιναν μπροστά στα μάτια της.

Αστυνομικοί διέκοψαν την κυκλοφορία, ενώ στο σημείο βρέθηκε πυροσβεστικό όχημα με πυροσβέστες και εργαζομένους του δήμου οι οποίοι έριξαν ροκανίδια στο οδόστρωμα λόγω της ολισθηρότητας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μοτοσυκλέτα κόπηκε κυριολεκτικά στα δύο από τη σύγκρουση και βρέθηκε 70 μέτρα πιο μακριά, ενώ το αυτοκίνητο έχει υποστεί τεράστιες υλικές ζημιές.

Τέλος, δε θα πρέπει να παραλείψουμε, πέρα των ευθυνών και των αιτίων που θα διερευνήσει η αστυνομία, πως στο συγκεκριμένο σημείο, υπάρχει ελλιπής φωτισμός και κακοτεχνίες στο οδόστρωμα.

https://cyclades24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom