Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Εγκλωβίστηκαν σε αεροπλάνο στην Αθήνα εν μέσω καύσωνα: «Στάζαμε από τη ζέστη» (βίντεο)


Μια απίστευτη ταλαιπωρία έζησαν οι επιβάτες πτήσης του Κατάρ εν μέσω καύσωνα όταν το μεσημέρι της Δευτέρας (10.6.2024) έμειναν για ώρες εγκλωβισμένοι μέσα σε αεροπλάνο της Qatar Airways στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» και μάλιστα χωρίς κλιματιστικό.

Όλα έγιναν το μεσημέρι της Δευτέρας όταν η πτήση της Qatar Airways ετοιμαζόταν για απογείωση. Ξαφνικά, καπνοί άρχισαν να βγαίνουν από το πίσω μέρος του αεροπλάνου. Στο αεροδρόμιο επικρατούσαν υψηλές θερμοκρασίες λόγω καύσωνα.

Μια γυναίκα περιέγραψε πως για ώρα ο πιλότος προσπαθούσε να βάλει μπρος το αεροπλάνο, αλλά μάταια. 

Οι επιβάτες άρχισαν να δυσφορούν μιας και το κλιματιστικό δεν λειτουργούσε και το αεροπλάνο είχε μετατραπεί σε «φούρνο». 

Στο αεροπλάνο επέβαινε η εργαζόμενη στο κανάλι 7News της Αυστραλίας, Τζόντι Γκρόκοκ, η οποία περιέγραψε ότι «ξεκίνησαν το αεροπλάνο που σταμάτησε αμέσως. Τότε έβαλαν ξανά μπροστά τον κινητήρα, αλλά και πάλι σταμάτησε αμέσως.

Στο τέλος έχασα τον λογαριασμό πόσες φορές συνέβη αυτό μέσα σε δύο ώρες. Μετά από δύο ώρες ο πιλότος μας είπε ότι υπήρχε ένα τεχνικό ζήτημα».

Στα βίντεο που ανέβηκαν στα social media φαίνονται επιβάτες να ιδρώνουν και να κάνουν αέρα με ό,τι βρίσκουν.

«Στάζαμε από τη ζέστη. Δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να ιδρώνουμε και οι άνθρωποι είχαν εκνευριστεί και έκαναν παράπονα. Κάποιος έλεγε “θα πεθάνουμε, αφήστε μας να κατέβουμε”. Ζήτησα νερό και μου είπαν ότι δεν είχαν» πρόσθεσε η Γκρόκοκ.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom