Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Εδώ βρέθηκε νεκρός ο παρουσιαστής του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ - Κοντά σε σπηλιά στην Αγία Μαρίνα της Σύμης


Τραγική κατάληξη είχε η υπόθεση εξαφάνισης του Μάικλ Μόσλεϊ, του παρουσιαστή του BBC, ο οποίος αγνοείται από την περασμένη Τετάρτη, καθώς έπειτα από μέρες ερευνών εντοπίστηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής (9.6.2024) στη Σύμη.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σκάφος του Λιμενικού φέρεται να εντόπισε νεκρό ένα άτομο στη θάλασσα κοντά στην σπηλιά της Αγίας Μαρίνας στη Σύμη, εκεί όπου σήμερα επικεντρώθηκαν οι έρευνες.

Η εκπρόσωπος της αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου μιλώντας στην τηλεόραση του Οpen ότι ακόμα δεν έχει ταυτοποιηθεί. Στην περιοχή έχουν σπεύσει οι αρμόδιες αρχές προσπαθώντας να διαπιστώσουν αν πρόκειται για τον παρουσιαστή.

Στο σημείο έφτασαν πρώτοι ο δήμαρχος και ο αντιδήμαρχος. 

Όπως ανέφερε ο αντιδήμαρχος της Σύμης στο newsit.gr, το πτώμα του 67χρονου παρουσιαστή βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη, με το κεφάλι του να κοιτάζει προς τη θάλασσα και με τα ίδια ρούχα, που φορούσε ο Μάικλ Μόσλεϊ, την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Στη σπηλιά επικεντρώθηκαν σήμερα οι έρευνες

Ο Γιάννης Βόλας διασώστης που συμμετέχει στις έρευνες στη Σύμη για να ανεύρεση του παρουσιαστή μιλώντας στο newsit.gr ανέφερε: «Το σημείο αυτό λέγεται φρύος της Αγίας Μαρίνας. Μέσα εκεί υπάρχει κάπου αριστερά νερό. Στην ορολογία της σπηλαιολογίας το λέμε σπηλαιοβάραθρο.

Θα ψάξουμε αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να είναι εκεί, γιατί δεν είναι προσβάσιμο, θέλει ειδικό εξοπλισμό για να μπεις μέσα. Εγώ εδώ είμαι χρόνια και ασχολούμαι και με τη σπηλαιολογία και με τα σπηλαιοβάραθρα και γι’ αυτό γνωρίζω ότι είναι δύσκολο να βρεθεί εκεί. Στις έρευνες συμμετέχουν η Πυροσβεστική, η Αστυνομία και ομάδες εθελοντών που ήρθαν χθες το βράδυ».

Από την πλευρά του ο Μανώλης Τσιμπούκας προϊστάμενος βάσης ετοιμότητας Δωδεκανήσου silver alert ανέφερε στο newsit.gr. «Εστιάζουμε στο ίδιο βουνό όπου εκεί υπάρχουν δύσκολα σημεία κάποιες τρύπες, κάποιο σπήλαιο τα οποία πρέπει και αυτά να ελέγχουν.

Η σπηλιά που θα γίνουν οι έρευνες σήμερα έχει κάποια σημεία που θα μπορούσε κάποιος να έχει πρόσβαση, αυτά τώρα ελέγχονται» σημείωσε.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom