Τετάρτη 19 Ιουνίου 2024

Τραγωδία στην Ξάνθη: Νεκρή 56χρονη που επέστρεφε από αρραβώνα - Στο αυτοκίνητο που επέβαινε έπεσε ΙΧ με οδηγό 16χρονο (φωτο & βίντεο)


Τραγική κατάληξη είχε η επιστροφή μιας παρέας από αρραβώνα στην Ξάνθη το βράδυ της Τρίτης όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με άλλο ΙΧ το οποίο, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, οδηγούσε ένας 16χρονος.

Από τη σφοδρή σύγκρουση έχασε τη ζωή της μια 56χρονη γυναίκα που επέβαινε στο αυτοκίνητο που επέστρεφε από τον αρραβώνα ενώ τραυματίστηκαν ο 26χρονος που το οδηγούσε και μια 62χρονη.

Τραυματίστηκαν επίσης, ο 16χρονος οδηγός του δεύτερου ΙΧ καθώς και τα άλλα δύο άτομα, ηλικίας 14 και 17 ετών που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

Μετά τη σύγκρουση των δύο ΙΧ, μάλιστα, ένα ακόμη όχημα έπεσε πάνω τους με αποτέλεσμα να προκληθεί και πυρκαγιά σε παρακείμενη αγροτική έκταση.

Η άτυχη γυναίκα μαζί με τους συγγενείς της επέστρεφαν από αρραβώνα, και είχαν κατεύθυνση τον Κένταυρο, στην ορεινή Ξάνθη.

Δείτε φωτογραφίες από το τροχαίο:

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

«Την 18-6-2024 και ώρα 23.10΄, στο 1,3 χλμ της Επαρχιακής Oδού Ξάνθης – Μαγγάνων, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 16χρονος ημεδαπός και επέβαιναν δύο ημεδαποί ηλικίας 14 και 17 ετών, συγκρούστηκε αρχικά μετωπικά με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος ημεδαπός και επέβαιναν δύο ημεδαποί ηλικίας 62 και 56 ετών και ακολούθως με έτερο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο. 

Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός της 56χρονης επιβάτιδας του δεύτερου οχήματος και ο τραυματισμός των οδηγών και των τριών επιβατών των δύο πρώτων οχημάτων, ενώ στο τρίτο όχημα προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός. 

Όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ξάνθης. Την προανάκριση για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Ξάνθης»

https://www.protothema.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom