Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Ιδιοκτήτης εταιρείας υποδεικνύει στους εργαζομένους του να ψηφίσουν το... «νούμερο 4» στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ! (βίντεο)


«Κατεβαίνει στις ευρωεκλογές, είναι το νούμερο 4, είναι ο δικός μας άνθρωπος, τον έχετε δει όλοι στην τηλεόραση, τώρα θα τον στείλουμε και στην ευρωβουλή. Εντάξει παιδιά; Με τη βοήθειά σας, με την ψήφο».

Έτσι «ευγενικά» ο ιδιοκτήτης της «TASTY FRUIT» στην Ημαθία, Στέφανος Αποστολίδης, υπέδειξε στους εργαζόμενους, να ψηφίσουν τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργο Αυτιά, που επισκέφθηκε την επιχείρηση εμπορίας και μεταποίησης φρούτων του, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη και άλλα στελέχη της ΝΔ.

Κάπως έτσι πιστεύουν ότι θα βάλουν στο χέρι την ψήφο των εργατών, που τους ξεζουμίζουν στις επιχειρήσεις γαλέρες, για ένα ξεροκόμματο, κάποιους μήνες το χρόνο.

Αυτοί φαίνεται να είναι ευχαριστημένοι από το έργο της κυβέρνησης της ΝΔ, τις χρηματοδοτήσεις και τις επιδοτήσεις που ρέουν άφθονες, την εξασφάλιση φθηνού εργατικού δυναμικού κ.α.

Αυτοί έχουν λόγο να πανηγυρίζουν για τις εξαγωγές και τα κέρδη τους, που είναι χτισμένα πάνω στις πλάτες των εργαζομένων του κλάδου.

Τι δουλειά έχουν όμως οι εργαζόμενοι να ψηφίζουν αυτό που τους λένε τα αφεντικά τους; Με τις ευρωενωσιακές κατευθύνσεις και τους αντεργατικούς νόμους της κυβέρνησης της ΝΔ και των ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Ελληνικής Λύσης, οι εργαζόμενοι του κλάδου βλέπουν τους μισθούς τους καθηλωμένους σε επίπεδα προ δεκαετίας, με την εντατικοποίηση και τα δωδεκάωρα εργάζονται στα κόκκινα κάθε καλοκαίρι με βαριές συνέπειες για την υγεία και την ασφάλεια τους, με την εποχική εργασία βυθίζονται στη φτώχεια και την αβεβαιότητα και μαζί τους και ένας ολόκληρος νομός.

Αυτή είναι η ανάπτυξη των λίγων επιχειρηματικών ομίλων που έχει ως αποτέλεσμα ο νόμος Ημαθίας να μετράει 10.000 λιγότερους κατοίκους στην τελευταία απογραφή, τους βιοπαλαιστές αγρότες να ξεκληρίζονται εξαιτίας της ΚΑΠ που όλοι εκτός ΚΚΕ έχουν ψηφίσει.

Την Κυριακή, οι εργαζόμενοι στα τρόφιμα έχουν επιλογή. Να γυρίσουν την πλάτη στις υποδείξεις των εργοδοτών που τόσο δημοκρατικά γίνονται μέσα στους χώρους δουλειάς για ακόμα μια φορά.

Να ψηφίσουν ΚΚΕ δαγκωτό γιατί αυτό υποδεικνύουν οι ανάγκες τους.

https://www.902.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom