Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

Ηλεία: Ο 37χρονος πήγε να βιάσει την 11χρονη, του είπε «θα το πω στους γονείς μου» και τότε την κυνήγησε και τη σκότωσε (βίντεο)

"Το παιδί μου είναι μάλαμα, το έμπλεξαν", λέει η μητέρα του δολοφόνου

Στην παραδοχή πως λίγο πριν σκοτώσει την 11χρονη αποπειράθηκε να συνευρεθεί μαζί της προχώρησε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της ανήλικης στην Ηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να παραδέχθηκε ενώπιον των αστυνομικών πως ήθελε να συνευρεθεί με την ανήλικη, εκείνη αρνήθηκε και όταν του είπε πως θα το πει στους γονείς της, της επιτέθηκε με το κατσαβίδι και την σκότωσε προκαλώντας της τραύματα στο στήθος και στην πλάτη.

«Της πρότεινα να συνευρεθούμε. Αντέδρασε και αρνήθηκε. Είπε ότι θα το πει στους γονείς της και την σκότωσα με το κατσαβίδι που είχα στο αυτοκίνητο» φέρεται να υποστήριξε.

Καλά ενημερωμένες πηγές, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν πως το παιδί έφερε αμυντικά τραύματα στα χέρια. Ως εκ τούτου συνάγεται το συμπέρασμα πως ο δράστης επιτέθηκε στην 11χρονη και εκείνη προσπάθησε να αμυνθεί με όποιον τρόπο μπορούσε χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει. Μετά την δολοφονία ο 37χρονος έσυρε τη σορό της και την πέταξε στις καλαμιές.

Στη συνέχεια, δε, γύρισε στο σπίτι του και πήγε για ύπνο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα, ενώ την επόμενη ημέρα πήγε κανονικά στη δουλειά του και ξεκίνησε να παίζει θέατρο πως αγωνιά για την τύχη της ανιψιάς του.

Τον «πρόδωσε» το βίντεο

Υπενθυμίζεται πως η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη του δράστη ξεκίνησε όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου εντόπισαν βιντεοληπτικό υλικό, στο οποίο φαινόταν το κορίτσι την ημέρα που εξαφανίστηκε, να βγαίνει από το σπίτι του και να μπαίνει τρέχοντας μέσα σε ένα αυτοκίνητο που είχε σταματήσει κοντά στο σπίτι του παππού του.

Όπως εξήγησαν στο protothema.gr πηγές με γνώση της υπόθεσης, όταν οι αστυνομικοί είδαν το εν λόγω πλάνο ταυτοποίησαν τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου και μόλις διαπίστωσαν πως ο μετέπειτα συλληφθείς είναι σεσημασμένος για υπόθεση βιασμού ανήλικης ήταν πλέον σίγουροι πως είχαν φθάσει στη λύση του μυστηρίου.

Πίεσαν τον 37χρονο, ο οποίος τελικά «έσπασε» και ομολόγησε πως μετέφερε την ανήλικη στο χωράφι και τη σκότωσε με ένα κατσαβίδι, χωρίς ωστόσο ποτέ να παρουσιάσει το όπλο του εγκλήματος, το οποίο ακόμα αναζητείται.

https://www.protothema.gr/

«Το παιδί μου είναι μάλαμα, το έμπλεξαν», λέει η μητέρα του δολοφόνου της 11χρονης Βασιλικής

Σοκαρισμένη με το έγκλημα της 11χρονης Βασιλικής από την Ηλεία δηλώνει η μητέρα του δράστη της δολοφονίας του κοριτσιού.

Η ίδια μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Το Πρωινό» επέμενε ότι ο 37χρονος γιος της αποκλείεται να είναι ο δολοφόνος της μικρής Βασιλικής, αν και ο ίδιος ομολόγησε στις Αρχές ότι σκότωσε το μικρό κορίτσι από την Ηλεία, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά της.

«Το παιδί μου το ξέρω, αυτά που λένε είναι όλα ψέματα. Δεν έχει βιάσει και δεν έχει σκοτώσει. Ούτε μύγα δεν έχει πειράξει στο παρελθόν», είπε η μητέρα του 37χρονου.

Δήλωσε δε πως ο δολοφόνος της 11χρονης Αγγελικής δεν είχε συλληφθεί ποτέ για βιασμό, παρά μόνο δίπλωμα οδήγησης.

«Το παιδί μου είναι μάλαμα, βάζω το χέρι μου στη φωτιά, το έμπλεξαν, αυτός που πήρε το κοριτσάκι, είχε ίδιο αμάξι με το γιο μου», συνέχισε.

Στην ερώτηση πως αντέδρασε μόλις έμαθε για το έγκλημα, η μητέρα του 37χρονου φονιά, δήλωσε: «Τράβαγα τα μαλλιά μου, βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο».

Η ίδια αποκάλυψε πως η γυναίκα του δράστη είναι έγκυος στο έβδομο παιδί τους και βρίσκεται σε σοκ.

Ο 37χρονος, που είναι πολύτεκνος με 6 παιδιά, είχε συλληφθεί το 2017 για βιασμό ανήλικης, είχε καταδικαστεί σε 9 χρόνια φυλάκιση, ωστόσο έκτοτε παρέμενε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom