Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Μυστήριο στο Σχινιά: 20 μέρες βρισκόταν στη θάλασσα η σορός με ένα βαρίδι 10 κιλών στο πόδι - Τι θα δείξει το τατουάζ


Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση που αποκαλύφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (2.6.2024) στη θάλασσα του Σχινιά στον Μαραθώνα, όταν ένας άνδρας εντοπίστηκε νεκρός με ένα βαρίδι δέκα κιλών στο πόδι.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άνδρας ήταν νεκρός επί 20 μέρες μέσα στο νερό και γι’αυτό «φούσκωσε» και βγήκε στην επιφάνεια κοντά στα βράχια στην παραλία του Σχινιά. 

Ο ίδιος έφερε τατουάζ στο πόδι και οι Αρχές εκτιμούν ότι έτσι θα καταφέρουν να διαπιστώσουν την ταυτότητά του. Κατά τα πρώτα στοιχεία ο άνδρας φαίνεται να ήταν περίπου 40 ετών.

Την σορό στη θαλάσσια περιοχή του Σχινιά στον Μαραθώνα αντιλήφθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ένας πολίτης, ο οποίος ειδοποίησε αμέσως το Λιμενικό και τους είπε πως βλέπει να επιπλέει μια σορός κοντά στην ακτή.

Αμέσως κινητοποιήθηκε το Λιμενικό και ανέσυραν τον άνδρα από τα βράχια. Στη συνέχεια παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο άνδρας φορούσε μια φόρμα και στο αριστερό πόδι υπήρχε δεμένος με ένα σχοινί, ένας δίσκος άρσης βαρών δέκα κιλών.

Από τη Λιμενική Αρχή της Ραφήνας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών».

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom