Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024

Κρήτη: Ανοίγουν κλειστά στόματα για την 17χρονη Νικολέτα που βρέθηκε νεκρή κάτω από γέφυρα του ΒΟΑΚ


Οι έρευνες για τα αίτια θανάτου της 17χρονης Νικολέτας στην Κρήτη συνεχίζονται. Η μαθήτρια βρέθηκε νεκρή κάτω από γέφυρα επί του ΒΟΑΚ. Νέες καταγγελίες για bullying.

Επώνυμες καταγγελίες για bullying μέσα στο σχολείο από συμμαθητές έχουν φτάσει στην αστυνομία για την περίπτωση θανάτου της 17χρονης Νικολέτας Παπαδογιαννάκη που βρέθηκε στο κενό από γέφυρα επί του ΒΟΑΚ από ύψος 50 μέτρων και σκοτώθηκε ακαριαία. 

«Ανοίγουν στόματα» υποστηρίζει ο ποινικολόγος Μάνος Δρακωνάκης ενώ αποκάλυψε ότι η αστυνομία και η αρμόδια Εισαγγελία λαμβάνουν καταθέσεις προς διερεύνηση καταγγελιών για περιπτώσεις bullying και όχι μόνο.

«Έχουν γίνει τέρατα από άτομα που ήταν στον κύκλο της 17χρονης» υποστηρίζει ο κ. Δρακωνάκης ο οποίος επεσήμανε ότι η ιατροδικαστική έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη ενώ πλέον διερευνάται μήπως το λεκτικό bullying την είχε οδηγήσει στην απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Πέμπτης 23 Μαϊου. Ο θάνατος της μαθήτριας αποδόθηκε γρήγορα από τις Αρχές σε αυτοκτονία. Οι γονείς, η αδερφή και οι στενοί συγγενείς της όμως σκέφτονται από την πρώτη στιγμή πως η Νικολέτα δεν είχε λόγους να δώσει τέλος στη ζωής της.

Η Νικολέτα ξεκίνησε μόνη από το σχολείο για το σπίτι της που βρίσκεται δίπλα από τον ΒΟΑΚ και τη γέφυρα που βρέθηκε νεκρή. Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για ένα κορίτσι που ακροβατεί στη γέφυρα. Κάποιοι ειδοποιούν την αστυνομία. Ήταν όμως ήδη αργά για την αδικοχαμένη μαθήτρια.

Υπενθυμίζεται ότι ξέσπασε σάλος μετά τον θάνατο της νεαρής καθώς υπήρξε άρνηση από πλευράς της Μητρόπολης να διαβαστεί το Ευαγγέλιο στην κηδεία της.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom