Παρασκευή 1 Απριλίου 2022

ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ: «Διέξοδο στον πόλεμο θα δώσει ο λαός, ανίκητος δεν είναι ο ιμπεριαλισμός» (φωτο & βίντεο)


Ηχηρά ακούγονται τα συνθήματα ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και την εμπλοκή της χώρας από τους συγκεντρωμένους στο μεγάλο συλλαλητήριο του ΚΚΕ στην Αθήνα.

«Διέξοδο στον πόλεμο θα δώσει ο λαός, ανίκητος δεν είναι ο ιμπεριαλισμός», «δεν θα επιλέξουμε στρατόπεδο ληστών, μόνη μας ελπίδα η πάλη των λαών» και «να σταματήσει τώρα η εμπλοκή, έξω από την Ελλάδα οι ΝΑΤΟικοί», είναι μερικά από τα συνθήματα που φωνάζουν οι παρευρισκόμενοι.

Σε λίγο ξεκινάει η ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στο Σύνταγμα όπου θα σταλεί ξεκάθαρο μήνυμα ενάντια σε όσους εμπλέκουν τον λαό σε επικίνδυνους σχεδιασμούς.

«Το μέλλον μας δεν είναι ο καπιταλισμός, είναι ο νέος κόσμος ο σοσιαλισμός»

Το σύνθημα «Το μέλλον μας δεν είναι ο καπιταλισμός, είναι ο νέος κόσμος ο σοσιαλισμός» είναι ένα από όσα ακούγονται στο μεγάλο συλλαλητήριο του ΚΚΕ.

Οι διαδηλωτές έφτασαν πριν λίγη ώρα στο Σύνταγμα, ανεβαίνοντας από την οδό βασιλέως Γεωργίου, μπροστά από τα ξενοδοχεία, προχωρώντας προς τον χώρο που θα πραγματοποιηθεί το συλλαλητήριο του ΚΚΕ.Κλειστή είναι αυτή την ώρα η λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας.

«Πόλεμος, φτώχεια, ακρίβεια, τώρα με το ΚΚΕ για την ανατροπή της βαρβαρότητας»

Με τα πανό τους έχουν κατακλύσει το Σύνταγμα οι Κομματικές Οργανώσεις για το μεγάλο συλλαλητήριο του ΚΚΕ. 

«Όχι στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο - Να σταματήσει τώρα η εμπλοκή της Ελλάδας», «Πόλεμος - φτώχεια - ακρίβεια, τώρα με το ΚΚΕ για την ανατροπή της βαρβαρότητας», «Διέξοδο θα δώσει ο λαός, ανίκητος δεν είναι ο ιμπεριαλισμός» και «Οι φαντάροι είναι του λαού παιδιά, έξω από τα σύνορα δεν έχουν δουλειά» αναγράφουν μερικά από αυτά, δίνοντας το στίγμα του μεγάλου συλλαλητηρίου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom