Δευτέρα 4 Απριλίου 2022

Διοικητής Παίδων: «Ουδέποτε χορηγήθηκε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα» - «Βομβάρδισε την Ρούλα με ερωτήσεις η ανακρίτρια»


«Τρέχουν» οι εξελίξεις στην σοκαριστική υπόθεση της Πάτρας, με το Νοσοκομείο Παίδων να διαψεύδει τις υπόνοιες που άφησε η Ρούλα Πισπιρίγκου για την κεταμίνη.

Πιο συγκεκριμένα, με επίσημη δήλωσή του, ο διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων, Εμμανουήλ Παπασάββας, ξεκαθάρισε πως ουδέποτε το ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό χορήγησε κεταμίνη στην άτυχη Τζωρτζίνα, για τον θάνατο της οποίας κατηγορείται η 33χρονη μητέρα της.

Μάλιστα, ο κ. Παπασάββας ξεκαθάρισε πως η κεταμίνη δεν χορηγήθηκε στο άτυχο κορίτσι «ούτε αυτούσια, ούτε ως συστατικό άλλου φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η επίσημη αυτή τοποθέτηση ήρθε φυσικά διότι η Ρούλα Πισπιρίγκου -αρνούμενη ότι χορήγησε την κεταμίνη στην κόρη της- έριξε τις ευθύνες στους γιατρούς για την μοιραία δόση…

Αναλυτικά η δήλωσή του:

«Σχετικά με αναφορές που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο 24ωρο ότι κατά την νοσηλεία της ασθενούς Γεωργίας Δασκαλάκη στο Νοσοκομείο μας, έλαβε, από το ιατρικό ή το νοσηλευτικό μας προσωπικό, την φαρμακευτική ουσία «Κεταμίνη», βεβαιώνουμε ότι ουδέποτε χορηγήθηκε στην μικρή ασθενή η ουσία αυτή είτε αυτούσια είτε σαν συστατικό άλλου φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος».

«Βομβάρδισε την Ρούλα Πισπιρίγκου με ερωτήσεις η ανακρίτρια»

Εν τω μεταξύ, όπως μετέδωσε η τηλεοπτική εκπομπή Live News, με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega, λίγο μετά τις 17.00 το απόγευμα της Δευτέρας, 04.04.2022, η Ρούλα Πισπιρίγκου εξήλθε του γραφείου της ανακρίτριας και οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα.

Αφότου ολοκληρωθεί και αυτή η διαδικασία, ανακρίτρια και εισαγγελέας θα αποφανθούν για το αν θα προφυλακιστεί η κατηγορούμενη, κάτι που αναμένεται να συμβεί απόψε το βράδυ.

Πρέπει, πάντως, να σημειωθεί πως η 33χρονη κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα, που σημαίνει πως για περίπου τέσσερις ώρες η ανακρίτρια την «βομβάρδιζε» με ερωτήσεις.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου και το αφήγημα του «ιατρικού λάθους»

Όπως σας έχει ενημερώσει από νωρίς το newsit.gr, η 33χρονη φέρεται να περιγράφει στο πολυσέλιδο υπόμνημα που κατέθεσε ότι το επεισόδιο της Τζωρτζίνας σημειώνεται στις 14.30 το μεσημέρι αλλά το παιδί είχε παλμούς μέχρι και τις 15.10.

Click4moreΣτο «μικροσκόπιο» της ΕΛΑΣ οι αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο ίντερνετ – Έψαχνε «ουσίες που σκοτώνουν»!

Σύμφωνα λοιπόν με όσα η κατηγορούμενη υποστηρίζει, εφόσον το παιδί θα έπρεπε να έχει καταλήξει σε 20 λεπτά, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι γιατροί για τη δράση της κεταμίνης σε τέτοια ποσότητα, η ίδια δεν έχει καμία σχέση με περιστατικό αφού το παιδί κατέληξε τελικά έπειτα από 40 λεπτά.

Σχετικά με την ανυπαρξία κεταμίνης στο νοσοκομείο Παίδων, η κατηγορούμενη φέρεται να αντιτείνει πως δεν είναι δυνατόν να μην υπάρχει αυτή η ουσία στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, καθώς χορηγείται στην κτηνιατρική και την παιδοχειρουργική.

https://www.newsit.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom