Σάββατο 2 Απριλίου 2022

"Ανάσταση" για τον Απόλλωνα, νίκησε 1 - 0 τον Παναιτωλικό (φωτο & βίντεο)


Στη Ριζούπολη φιλοξενήθηκε απόψε ο Παναιτωλικός για την δεύτερη αγωνιστική των playouts,με τους γηπεδούχους να καίγονται για τη νίκη μήπως και καταφέρουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό και να παίξουν στα μπαράζ την παραμονή τους.

Μετά από ένα πολύ ανούσιο παιχνίδι στο οποίο ο νωθρός σήμερα Παναιτωλικός είχε την κατοχή της μπάλας, ο Απόλλωνας ήταν αυτός που απειλούσε και κατάφερε να πετύχει γκολ, ύστερα από 8 αγωνιστικές άσφαιρος στην έδρα του, παίρνοντας τελικά το ματς με 1 - 0 ελπίζοντας στη σωτηρία του!

Στο 34' ο Απόλλωνας άνοιξε το σκορ: Ο Ντεντάκης έβγαλε ωραία σέντρα από τα δεξιά με το αριστερό πόδι, ο Ντάουντα πετάχτηκε στο ύψος της μικρής περιοχής και πήρε την κεφαλιά που απέκρουσε αρχικά ο Ανέστης, για να πάρει όμως δεύτερη κεφαλιά ο Ντάουντα και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία και 1 - 0.

Στο 41' η πρώτη τελική εντός στόχου για τον Παναιτωλικό στο παιχνίδι, με το δυνατό σουτ του Μεντόσα να υποχρεώνει τον Σορτσάν σε δύσκολη επέμβαση σε κόρνερ, με εκτίναξη στην αριστερή γωνία του.

Σε ένα πρώτο 45λεπτο με ελάχιστες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, ο Απόλλωνας ήταν πιο αποτελεσματικός και χάρη στο πρώτο φετινό γκολ του Ντάουντα βρέθηκε σε θέση ισχύος ενόψει του δευτέρου μέρους.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Παναιτωλικό, που πάλι είχε κατοχή μπάλας και τον Απόλλωνα να μπαίνει φορτσάτος και να ψάχνει δεύτερο γκολ!!!

Μετά το 60' οι δύο Ελληνες προπονητές αποφάσισαν να φρεσκάρουν τις ομάδες τους, με τον Αναστασίου να επιλέγει τους Βέργο και Νταγκό και τον Τεννέ τον Τσίμπσα...

Στο 68' η δεύτερη τελική του Παναιτωλικού με σουτ του Ντουάρτε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, αλλά τη μπάλα να παίρνει ύψος και να φεύγει άουτ....

Τίποτα το ιδιαίτερο στη συνέχεια με τον Απόλλωνα να κρατάει μάλλον εύκολα το 1 - 0.

Στο 80' ο Παναιτωλικός δημιούργησε την ωραιότερη φάση του αγώνα, όμως δεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Νταγκό πέταξε τη μπάλα μπροστά για τον Ντίας που την πάτησε υποδειγματικά για τον Βέργο που ακολουθούσε, εκείνος έκανε το σουτ και ο Σορκάν απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ με το αριστερό του χέρι.

Ο Απόλλων πέτυχε τελικά το στόχο του, νίκησε με 1 - 0 και πλησίασε στους 5 βαθμούς τη Λαμία, που έχασε σήμερα στην έδρα της από τον ΟΦΗ με 2 - 1 και έτσι εξακολουθεί να ελπίζει.



Αντίθετα ο Παναιτωλικός εμφανίστηκε πολύ κακός κι αποφάσισε να κυνηγήσει το παιχνίδι μετά το 80', αλλά πλέον ήταν αργά κι έχασε και το δεύτερο ματς των playouts....., παρ' όλα αυτά όμως κρατάει σταθερά τη 9η θέση στο βαθμολογικό πίνακα!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Σόρτσαν, Ντεντάκης, Βιτλής, Άλβες, Ντομίνγκες, Κάστρο, Μαρτίνες(64' Τσίμπσα), Φατιόν, Σλίβκα, Ντάουντα(70' Τσιλούλης,85' Φερνάντεζ), Ιωαννίδης(85' Εμπακογκου) .

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Αποστολάκης, Λάρσον(46' Μπακαδήμας), Κορνέλιους, Μάρτενσον, Αντούνες, Βαρόνε(63' Νταγκό), Ντίας, Μεντόσα(76' Φλόρες), Ντουάρτε(76' Μόρσεϊ), Καρέλης(63' Βέργος).







 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom