Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης έμειναν στο 0 - 0 (φωτο)


O Παναιτωλικός υποδέχτηκε απόψε στο Αγρίνιο τον Αστέρα Τρίπολης στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής των playouts της Super League, σ' ένα ματς γοήτρου περισσότερο καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον.

Μετά από ένα κάπως υποφερτό παιχνίδι, ιδίως στο δεύτερο μέρος, το ματς έληξε ισόπαλο 0 - 0 με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό!

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα είχαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Ριέρα για να πετύχουν γκολ, αλλά ο Ανέστης ήταν εκεί, με τους γηπεδούχους να ισορροπούν το παιχνίδι προς το φινάλε του α' μέρους και να έχουν μια καλή φάση με κεφαλιά του Βέργου κι ένα μακρινό σουτ Περέιρα που απέκρουσε ο Τσιφτσής.

Στο 2' μόλις η πρώτη καλή ευκαιρία για τον Αστέρα: Ο Ριέρα έκανε το σουτ στην κίνηση μέσα στην περιοχή, έπειτα από ωραία διαγώνια μπαλιά και απέκρουσε ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού.

Στο 13' νέα καλή στιγμή για τον Αστέρα: Ο Ριέρα έφυγε στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού, έκανε το σουτ, όμως ο Ανέστης μπλόκαρε σταθερά.

Στο 26' πρώτη τελική για τον Παναιτωλικό: Ο Περέιρα έκανε το σουτ από τα αριστερά,όμως έπεσε και απέκρουσε ο Τσιφτσής σε κόρνερ.

Οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να παίξουν ποδόσφαιρο, υπήρχαν αρκετές μάχες στη μεσαία γραμμή κι ενώ αμφότερες έψαχναν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις για εν τούτοις δεν απέφευγαν τα λάθη και τα συχνά φάουλ.

Το ημίχρονο βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες 0 - 0.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μία αλλαγή για τον Αστέρα και τους δύο αντιπάλους να μπαίνουν πιο δυνατά στο παιχνίδι αποφασισμένους να σκοράρουν, κάτι που δεν συνέβη τελικά παρότι δημιουργήθηκαν φάσεις για γκολ!

Στον 50' ο Κρέσπι για τον Αστέρα και στο 52' και 56' οι Φλόρες και Περέιρα για τον Παναιτωλικό απείλησαν με σουτ τις δύο εστίες.

Τα λεπτά κυλούσαν, γρήγορο παιχνίδι, πάνω κάτω η μπάλα, αλλά το γκολ δεν έρχονταν.... και στο 64' ο Μίλαν Ράσταβατς έριξε στο γήπεδο το βαρύ πυροβολικό του Αστέρα,τον Μπαράλες, ενώ ο Γιάννης Αναστασίου συνέχιζε με την ίδια ενδεκάδα ως το 70' που πέρασε τον Μπαρμπόσα στη θέση του Ντίας.

Ο Αστέρας πήρε τα ηνία του αγώνα και πίεζε στην περιοχή του Ανέστη και στο 72' από πολύ κοντά κεφαλιά του Μπαράλες έφυγε λίγο άουτ...

Στο 75' μια καλή φάση για τον Παναιτωλικό κατέληξε σε άστοχο σουτ από τον Ντουάρτε!

Το πολυπόθητο γκολ δεν έλεγε να έρθει για καμία πλευρά, όμως οι παίκτες και των δύο δεν το έβαζαν κάτω, κυνηγούσαν τις φάσεις και προσπαθούσαν μέχρι... "τελικής πτώσεως"!!!

Στο 96' τελείωσε ένα σχετικά καλό παιχνίδι, που δυστυχώς δεν είχε γκολ, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό!

Τέταρτο παιχνίδι στα playouts κι ο Παναιτωλικός πήρε μόλις τον πρώτο του βαθμό αφού ούτε σήμερα μπόρεσε να νικήσει, κάτι που απογοήτευσε τον κόσμο του, ο οποίος είχε "ζεσταθεί" από την καταπληκτική πορεία της ομάδας στο δεύτερο γύρο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος ο κόσμος αποδοκίμασε την ομάδα! 

Μάλιστα η τελευταία φάση του παιχνιδιού προβλημάτισε! Ο Παναιτωλικός είχε κερδίσει κόρνερ και αντί να ψάξει έστω και στο 96' το γκολ σπατάλησε το χρόνο του με δύο άσκοπες αλλαγές, ενώ η εκτέλεση έγινε με πασούλες προκαλώντας τις αντιδράσεις του κόσμου!!!

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Ανέστης, Λούι, Κορνέλιους, Λάρσον, Περέιρα, Αντούνες, Φλόρες, Ντίας(70' Μπαρμπόσα), Μεντόσα(95' Μάρτενσον), Ντουάρτε(82' Βαρόνε), Βέργος(95' Μπελεβώνης).

ΑΣΤΕΡΑΣ: Τσιφτσής, Καρμόνα, Ατιένζα, Άλβαρες, Αντζουλάς, Μουνάφο(82' Ιγκλέσιας), Σανταφέ(46' Βαλιέντε), Τιλίκα(32' λ.τ. Κρεσπί), Σίτο, Ριέρα(64' Μπαράλες), Μπενίτο(64' Κανελλόπουλος).





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Read more: Go to TOP and Bottom